Merhaba canım hamişler
Bugün bebeğimi kucağıma aldığım 7. Gün oy mis kokulu yavrum öncelikle annelik duygusu o kadar güzel bişey ki bunu yaşayacak olduğunuz için rabbime ne kadar şükretsek az kalır 🥹🩵 ben gebelik şekeri olan bi hastaydım 2,5 aya yakın diyetle ilerledi hamileliğim bebeğin iri olmasını istemiyordu doktorum ve sağlığı için de şeker den uzak durmam gerekiyordu ben de harfiyen doktor tavsiyelerine uyan bi gebeydim bebeğimin kilo alışı çok yavaşlamıştı karın çevresi geri dendi 2 hafta bende biraz korkmuştum bebek geri kalır kilo alsın diye son haftalarım hep bebeğe kilo aldıracak şekilde beslendim hamileliğimde bol yürüyüş yaptım 1 ay pilates yaptım hamile danışmanından eğitim aldım nitekim 38+ 5 de sabah namazı ile beraber suyumun geldiğini hissettim kalkıp hemen WC ye gittim ve peçete koydum anlamak için çünkü kokusuz bi su olacak dı biliyordum yarım saat sonra peçete ıpıslak dı ve kokusuz du hemen doktoruma yazdım normalde o gün 5 de kontrolüm vardı bana sabahtan gel hemen bakalım dedi bende giyinip hazırlandım görümcemi alıp hastaneye gittim nst bakıldı sancım yoktu bi ped verildi suyun gelip gelmediğini anlamak için sonra muayene ye girdim ve doktor ultrasonla baktı 3 cm suyu kalmış suyun gelmiş dedi pede bakınca da tam emin oldu açıklık baktı 2 cm dedi hemen yatışımi yaptılar önce kan verdim ve ekg çekildim sonra odaya çıktık ben hemen ördek yürüyüşüne başladım odanın içinde döndüm durdum doktorum geldi ve az bi dozda suni sancı verip doğumu başlatacağız dedi tamam dedim ben suni sancıdan korkmuyordum nitekim öyle korkulacak bişey değil ölüm gibi falan asla değil sancılar geldikçe gül kokla çorba üfle nefesi var onu yaptım çok hızlı bi şekilde açılmam devam ediyordu doktorum gece 3-4 gibi doğurursun dedi arada serumla yürütüyorlardı ben de hep çömelme hareketi yapıyordum ebe açıklığı kontrole geliyordu sık sık inanın sancı da bi kez bile of demedim bağırmadım hep nefesle karşıladım kendimi bağırıp yormak istemedim benim acı eşiğimde yüksek olabilir ablam çok kızıyor du ortalığı inletiyordum ben sancı çekerken sen nasıl böylesin diye onlarda sırtıma masaj yapıyordu sancı anında sıcak hoşaf falan içirdiler bol su içtim saat 10:30 gibi hemşire geldi ve açılman tam dedi 10- 12 cm falan olmasını bekliyordu kakanı yapma hissi de gelmişti hemen doğumhaneye alındım eşim de benimle girdi yatsı ezanını duyup dinledik inanın o kadar dua ediyordum ki ezandan sonra doğsun oğlum diye sancı geldikçe ıkınıyordum zor evet kolay değil güç istiyor ama hepimizde bu güç var doktorumu dinleyerek güçlü ıkındım ve bebeğim doğdu o an başımda yıldızlar dönüyordu eşim öyle ağlıyordu ki çok duygusal bi andı 2870 gr doğdu bebeğim 🩵🥹 bebeği yanıma koydular öptüm öptüm kokladım oğlumu sonra eşim ve oğlum gitti benim dikişlerim 6 tane falan oldu zaten lokal yapıp dikiyorlar sadece iğne iplik sesini duyuyorsunuz acı yok o an zaten onlar sohbet ederken ben baygın bi halde onları dinliyordum sonra oğluşumla kavuştuk ve odamıza gittik onu o kadar seviyorum ki Allah isteyen herkese bu duyguyu tatmayı nasip etsin hoşçakalın 🥰🥹🩵🩵🩵🧿