Sebur Kızlar 17 haftalık hamileyim alışveriş için çok heyecanlanıyorum zaten yavaş yavaş başladım bebek arabası falan alındı malum zamlar hergün artıyor. Bebiş odasını kaç aylıkken aldınız? Ne yapmalıyım doğuma yakın mı almalıyız. Günden güne fiyatlar artıyor 🥲
myavocado Sebur ben 4. Aylık iken almıştım, zaten 45gun teslim süresi vardı, aldıktan 35-40 gün sonra geldi kuruldu, sil şupur sncak yetişiyor inanın.
Fatma2123 Sebur 4 aylıkken aldık biz kurup yerleştirmesi falan zaman alıyor bide yerlestirdikce eksikler geliyor aklına son zaman bırakmaya gerek yok 29 haftalik olduk hocborsey yapcak halim yok ne kadar erken o kadar iyi olur bence bitti bizim hastane cantasini da hazırladım her ihtimale karşı:)
Sebur numix trndyl sitesinden satıcı: babygoo bebek arabası ismi: Baby2go 2340 napoli travel sistem bebek arabası diye geçiyor. Benim arkadaşım da ordan altı Çok kaliteli ve fiyatı kuponlar ile birlikte indirime geldi 6750 tl ye aldım. Kesinlikle tavsiye ederim🌸
Booksandcats Ben de 19 ya da 20 haftalıktım sanırım oda takımını aldık 2-3 haftada da geldi iyi ki beklememişiz diyorum şimdi üstüne rahat bi 20bin falan koymuş 🤦♀️