3_oglan_annesi beyza3443_ cam sakura ya gtmisssinz hangi doktr baktı size iki bacak arasında pipi gibi bişey var erkk bnce 😂
Sumisali_ beyza3443_ valla onu bende anlayamadım ama kötü bişey değil heralde öyle olsa doktor söylerdi diye düşünüyorum neresi tam çözemedim.Birşey demedi mi doktorunuz?
beyza3443_ 3_oglan_annesi valla canim daha once 18 haftalik kiza benziyor dedi detaylida ogrenirsin bende hic sormadim unuttum heyecandan oda soylemedi mesane falan dedi anlamadim😅
Kubraalp67 beyza3443_ verdiği rapordan küçük ultrason kağıdı var orada yazıyo cinsiyeti aslında ingilizce bendekinde yazıyodu en azından.
3_oglan_annesi beyza3443_ banada 16 haftallikjen kız ddiler bacak arasını gösterdi dudaklar var ddi hatta ne sewinmistik iki oglandan snra diye ama detaylida erkk oldgunu ogrendm 😂
3_oglan_annesi beyza3443_ ewet baris ve Hakan beyler iyiydi bn kadına aldm wera adıydı beğenmedim kendisini ama cinsiyeti sorunca soledi sormadinz mi
Zeyyno_ beyza3443_ Ben bişey göremedim kendi bebeğimde Erkek aynı pozisyonda bı ultrasonu var ona göre çok net diyebilirim Kız diye
3_oglan_annesi Kubraalp67 o sanırsam özel hastane için verilmiştir size bn dewlete gttim hiç bı halt vermediler ama e nabizda görüntüler vardı buna benzer pek bişey anlaşılıyordu neyse sağlıklı ddi ona sewindm