Busracikkkk Görkem ismi karakter analizinde inatçı karar veremeyen içine kapanık vs şeyler yazıyor etrafında olan var mı karakterleri nasıl oluyor görkemlerin
fm-112 Busracikkkk kıza mı erkege mi dusunuyorsunuz ismi ben erkek dusunmustum bi dizide kız karaktermıs herkes aynı seyı soyluyor
Zseda Busracikkkk benim bir öğrencim vardı Görkem.. o kadar severdim ki.. saygılı,aşırı sosyal,disiplinli,mutlu bir çocuk. Üstelik lisanslı futbolcu yani degisiyor karakter demek mi 😃
Freefam Busracikkkk erkek kardesim gorkem cok tembel ve sorumsuz bi cocuk 26 yasinda bu yasa kadar ne okul okudu ne ise girdi calisti hic bir sorumluluk almiyor hayatta ve cok agresif ismiyle mi alakali bilmiyorum ama karakteri boyle
Minnaksever Busracikkkk ben kızımın ismini Instagram ve Facebook’ta aramıştım Gülceler hep çok güzel ve başarılıydı ben de koymaya karar verdim 😂 yani ölçüt olamaz ama bence deneyin bı 😁
Busracikkkk fm-112 erkeğe düşünüyoruz ikiz oğlum olacak biri Kerem biri görkem düşündük ama işte analiz vs araştırınca kafam karıştı, bazı isimleri koymayın diyorlar ya kuzey Efe mert yaramaz oluyormuş herkes aynı şeyi diyor. Eleye eleye bakalım ne olacak
hepoyleolurzaten__ Busracikkkk Benim oğlumun adı görkem ateş çok duygusal içine kapanık bı çocuk artı bana çok düşkün Çok uysal oluyorlar