Esra1965 Kızlar selamlar 9 temmuzda randevum var hem çatı muayenesi hem de nst var. 37.haftanın sonları olacak çatı muayenesi beni çok korkutuyor ağrı sancı olur mu ? Fikirlerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var 😵💫🙈
EceNaz26 Esra1965 çatı muayenesinde kendini kasma rahat bırak ozaman çok kolay geçiyor 15 20 saniye hemen, kendini sıkarsan boşu boşuna canın yanar denendi onaylandı 😄
Berceste1 Esra1965 daha bugün çatı muayenesi oldum cuma günü de başka doktora olmuştum 🤭 ilk tecrübem olmasına rağmen hiç ağrı acı hissetmedim Merak etmeyin korkulacak hiçbir şey yok derin nefes alın sürekli yeterli Bir de en önemlisi çene kaslarınızı sıkmayın denendi onaylandı 🤭
Zseda Esra1965 ben o kadar korkuyordum ki acıyacak diye sartlamistim kendimi. Bide utanıp kasinca iyice canim yanacak diyordum. Zerre acımadı ve gerçekten saniyelik bir işlem. Rahat ol acımıyor 🤗
EceNaz26 Esra1965 ilk muayenede korkudan ağladım ama inan korkulacak bişey yok kendini rahat bırak yeter
OZZGEECEE Hiç korkulacak bi muayene değilmiş, tecrübeyle sabit.burada öldüm bittim yazanlara bakmayın.kendinizi sıkmayın saniyelik birşey
Rumeysamete Kesinlikle kendini rahat bıraktığın sürece hiçbir şey yok bende hastanede bagiranlari gördüm ne bu ya dedim kendini sıkmazsan hiç korkulacak birşey yok
Esra1965 Rumeysamete ay öyle bi bağırdı ki gmrümcem aramızda 2.5 ay var o benden önce tecrübe etti haliyle. 3 kapı arkasından çığlığı duyuldu doktor da çatın dar zaten normal yapamazsın yapsan da çok yırtığın olur dedi. Onun sesi beni tedirgin etti keşke beraber gitmeseydij dedim ama iş işten geçti
Rumeysamete Esra1965 olsun sen kötü düşünme yine çatı darlığı varsa demekki bir tık daha ağrılı olabiliyor demekki ama kasma gerek yok