aslanmom1992 Kızlar merhaba . 15+4 haftalığım Bugün biraz karnımın üstünde durdum. Sıkıntılı bir durum mu bilmiyorum düşünceleriniz neler ?
aslanmom1992 Babyar yok annemin kaşlarını alıyordum onun için annem sırt üstü yatıyordu ben de onun kaşını almak için üstüne çok eğildim karnımı biraz sıkıştırdım da endişe ettim bu yüzden
Razismom aslanmom1992 bunu okumamıştım… Yok canım o kadar önemli değil, ev işleri yaparken illa eğiliyoruz… Ki zaten henüz çok küçük.. Endişelenme..
aslanmom1992 Razismom ay çok teşekkür ederim rahatladım, insan endişeleniyor ya harekette daha hissemediğim için insan çok korkuyor. Allah hepimizin bebeğini korusun kollasın inşallah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah 🤲🏼🤲🏼
Razismom aslanmom1992 Amiiiin, yok yok korkmayın.. İlk hamilelikte 22 haftalarda kıpır kıpır duymaya başlarsın.. Bende böyle endişeleniyordum… Şuan 25 haftalığım 🥰bu sürece alışmaya başlıyorsun birden uzman olursun.. 🧿
aslanmom1992 Razismom evet ilk gebeliğim ben de heyecanla o ilk hareketini bekliyorum. Biraz yağ dokum az belki daha erken hissederim yani inşallah bu tabi acemiliğimiz 🥰🥰
Razismom Ayliz010 siz bilirsiniz tabi ki ama çok önerilmiyor.. Bebeğin kan dolaşımını engelleyebilirsiniz..