findiktan11 Kızlar normal doğum istiyorum ve 36+1im bebiş gelsin diye neler yapıyorsunuz? Seks,hurma,ananas hariç.
Betul-97 findiktan11 Bende normal istiyorum 34 haftalık oldum 2 hafta önce kontrole gittiğimde 36.haftadan itibaren yürümeye başla demişti doktorum. 36.haftaya kadar kendini çok yorma dedi ama öyle yoruluyorum ki ince temizliğe başlayacağım annemle yarın ve evim dubleks 😮💨😮💨
findiktan11 Betul-97 yorulmama gibi bir şansımız olduğunu düşünmüyorum açıkçası😀 yürüyüş hurma ilişki olur ama egzersiz olarak neler yapmalıyız onu merak ediyorum bende
Alparslanmom__ findiktan11 Squat pilates topunda zıplama Simge duman ve elçin Demirel YouTubetan takıp edebilirsiniz gebelik haftasına göre herşeyi gösteriyorlar
Betul-97 findiktan11 İnan bilmiyorum çarşamba randevum var sorarım 😊😊 Gerçekten yorumlayan hamile mi var merak ediyorum eskisi gibi değilim hemen yoruluyorum. 40 dk yürüdüm 1 saattir oturdum dinleniyorum 😅😅
findiktan11 Alparslanmom__ bu zamana kadar hiç yapmadım pilates şimdi başlasam faydası olur mu acaba 😔
findiktan11 Betul-97 ben bu hafta çalışmayı bıraktım 7 gün çalışıyordum haftada😀 ev işi çamaşır yemek bebeğin hazırlıkları büyük temizlik falan derken bittim artık şimdi kendimle ilgilenmeye başlayacağım bebek gelene kadar😀
Alparslanmom__ findiktan11 tabiki hicbisey için geç degl son aylarda normal doğum için daha çok oneriyor doktorlar
Betul-97 findiktan11 En iyisini yapmışsınız da işte ne kadar dinlenebileceksiniz. Ev işi, yemek vs hiç bitmiyor ki
findiktan11 Betul-97 kesinlikle katılıyorum detaylı temizliğe geç kalınmadan başlanıp bitirilmeli ne olacağı belli olmuyor
Betul-97 findiktan11 Bende nasipse yarın başlayacağım eşim 08:00-16:00 annem ve kaynanam da gelecek rahat olur
elif475475 findiktan11 aynen ama ben dünü da çok yapardım. Günlük 10 bin adım sabah bogazda yürüdüm. Aksam eşim gelince yakındaki parkta spor aletleri yaptım özellikle bacak açma olayı çok iyi. Ördek yürüyüşü zor gelir imkan varsa o spor aletlerini kullanabilirsiniz
elif475475 findiktan11 kendinize de bir zaman turun mesela dinlenerek bile olsa o zamanı yakalayın zaten az kalmış son günleri bence iyi değerlendirin 🙃
Cagla-2434 Daha önce hiç spor yapmamış olan arkadaşlar için bir anda 30/40 dk lik yürüyüşler yada aletli sporlar uygun olmayabilir süre gözünüzde kısa olabilir ama hiç spor yapmıyorsanız normalde 10 dk da bir dinlenmeden sakın haldur huldur doguracagim diye spora girisip kendinizi sakatlamayin . Faydasını değil zararını görürsünüz önemli olan süre değil bedeninizi dinleyip hareket etmektir . Yavaş dinlenerek bol su içerek ve bir iki hafta evde yada spor aletlerinde ustalasana kadar tek yapmayınız . Ani tansiyon düşüş yada çıkışında yanınızda biri olsun
findiktan11 Cagla-2434 bu haftaya kadar yoğun şekilde çalıştım öğretmen olduğum için sürekli hareket halindeydim zaten yürüyüş ilk haftalardan beri yapıyorum ama spor aletlerini kullanmamıştım yavaştan onlara başlarım tansiyonum hep düşük zaten istesem bile aceleci davranamam😀
Cagla-2434 findiktan11 çalışmak hamileyken zor tabi kolay değil ama spora başladığınızda aradaki farkı anlayacaksınız çok fark ediyor ben normalde spor yapıyor olmama rağmen ani tutulma sıcaktan tansiyon sorunu vs yaşayabiliyorum ki hiç yapmayanlari aşırı dikkatli olmaları konusunda uyarmak istedim 🌸😃
findiktan11 Cagla-2434 tabi ki çok teşekkür ederim haklısınız hem sıcaklar hem ağır spor zorlayabilir ben ufak ufak başlayacağım umarım sağlıcakla gelir bebişler😊