sevvalcik canım sakın ama sakın bu tür şeyleri düşünerek kendini üzme bende 23 yaşında 37 gün önce ilk normal doğumumu yaptım sen gibiydim ay nasıl dogurucam ay nasıl bakacam diye eşimin başının etini yiyordum doğum her kadının anatomisinde var sen sadece kendine güven doğum sancısıda aslında senin vücudunda bulunan bir hormon doğum sırasında bir anda salgilandigi için o şekilde biraz canimiz yanıyor, kolay değil ama zor da değil nede olsa dünyaya yeni bir insan getiriyoruz elimize çöp gitse canımız yanıyor sen sürekli bebeginle geçireceğin güzel kaliteli zamanları düşün o sancıyi çekeceksin ve bitecek günlerce aylarca sürmeyecek ve sonunda bir güle sahip olacaksın bir kadın bir anne olarak o kadar güzel bir deneyim ki doğduktan sonra Allah’ın hikmetidir ya o çektiğin sancı ağrı hiç birşey kalmıyor bir anda bitiveriyor heleki bebeğin başının çıktığı anki rahatlama yok böyle bişey onunla birlikte sende doğup büyüyorsun sen sürekli iyi şeyler düşün iyi olsun 🤍 senin şuan kafana takacağın tek şey bebeğin bu cehennem sıcağında kolik bir bebek olmasın 😅😅