1palyaco Limonlukekkk İzmit’te bir mağaza var instagram hesabı avemturkiye2016 . Kargo yapıyor mu bilmiyorum ama güzel kapı süsleri hediyelik süsleri falan vardı .
Arelmom_ Limonlukekkk Sizin istediğiniz tarzdada var ben instagramda bu sayfadan kapı süsü ve yastık yaptırdım güvenilir dedikleri zaman kargoya verdiler ve ertesi günü elimde oldu paketlenmesi de çok özenliydi
Nurglsari senaall ben dodoya yaptım çokta memnun kaldım fiyatı 950₺ bence çoğu yere göre normal fiyatı
Limonlukekkk senaall oraya sordumda 2.5 dedı aşırı pahalı anne bebek süsleme diye bi sayfadan sipariş verdim
Limonlukekkk Nurglsari şu anda 2.5 fiyat verdı bende anne bebek süsleme diye bi sayfadan sipariş verdim
Limonlukekkk Arelmom_ sordum da 2.5 dedıler aşırı pahalı şimdi ben istediğim modeli 1300 e başka sayfadan yaptırıyorum
Limonlukekkk senaall yok yastıkla ama ben daha guzelini 1300 e yaptırıyorum şimdi yastık artı kapı süsü
1palyaco Hzldem İzmit belediyesinin ordan yukarı çıkarken ilk sol araya gireceksiniz o arada solda kaşıyor olması lazım 😇 İzmit belediyesinin arka sokağında kalıyor diyebilirim .
Buserk Limonlukekkk dodo bana biraz pahalı geldi. Ben kokos_tasarimevi diye bir sayfa var Instagram’da ona yaptırıyorum. Buna çok benzer bir model 800 TL kargo dahil ücreti