SrpYlmz Miraymira ben yedim bı eşim yaptı evde bide iyi bı tostçu da yedim ama uyardım iyi pissin diye . Ama sürekli yenmemeli iki üc kere tost olarak yedim
Hulo2105 Miraymira Yoo danışmadım. Piştikten sonra ve aşırı yemedikten sonra bir sıkıntı yok ki. Hamilelik bir hastalık değil unutmayın sadece aşırıya kaçmamalısınız. Yediklerimiz direkt bebeğe gitmiyor ki. Siz asıl bebek büyüyünce kötü şeyler yedirmeyin çünkü direkt midesine gidecek 🤭
nurseval Arkadaşlar benimde bazen tostun içinde çok canım çekiyor 24 haftalık hamileyim henüz ilk haftalarımdayken doktoruma sorduğumda yasak demişti hiç yemedim. Ama nefis bu birgün engel olamayacağım diye de korkuyorum🤣
elifdiyorkii Miraymira tostun içine koymadan kızartıyorum tost makinesinde sonra tostun içine koyuyorum ama az ve nadir yiyorum
1palyaco Miraymira tavada yedim , ilk üç dört ay dikkat ettim yemedim ama ondan sonra birkaç kez yedim .
huysuz__ Miraymira 2 haftada Bi mangal sucuk gömen ben😅 güvenilir kasap veya marka aldıktan sonra , iyi de pişerse neden yenmesin☺️ dr umun onayı var ayrıca
Zehrnz Miraymira sucuk iyi pişmiş şekilde arada yiyorum çok severim ama salam sosis normalde de gebe iken de asla yemem