Fatmanuraksu21 Kizlar 14+4 bulantidan hastanede yatan oldu mu eve geçtiğinde geçen oldumu ben hegden 5 gündür yattım eve geldim şikayetlerim tekrar basladi
KuzeyinAnnesi10 Fatmanuraksu21 evet yatış dediler kabul etmedim evinizde olsanız daha iyi prilam kullandınız mı
2bebekanne Fatmanuraksu21 Bende o kadar kusmama rağmen hiç yatış yapmadılar yalvarıyordum artık ama maalesef bulantı ılacı verip geri gönderiyorlardı
Fatmanuraksu21 KuzeyinAnnesi10 kullandım işe yaramadı 5 gün hastanede yattım çıkış yaptım dün öğlen eve geldim bugün yine kötüyüm ben kan kusuyordum artık doktor dedi olmadı git acildwn serum yaptır çok kötü olursan yine gel yatış verilir dendi şuan kötüyüm ama gitmedim bir yere bekliyorum
Fatmanuraksu21 KuzeyinAnnesi10 2bebekanne ben kan kusuyordum değerlerim yükseldi mecburen yatış verdiler yoksa seninde bebeğinde hayatı tehlikeye girer dendi 1 hafta yağışla değerler toparlandı eve bıraktılar şuan bir tık daha iyiyim
2bebekanne Fatmanuraksu21 Geçmiş olsun gerçekten çok zor anlıyorum seni 13+4 günlük şuan ⅞ haftalıktaki gibi değilim ama yinede bulantılarım çok