Bugün tam 2 ay oldu doğum yapalı zaman çok çabuk geçiyor. Hiç burada yazacağımı düşünmemiştim ama ben hep okumuştum ve ne yaşayacağını bilmek insana iyi hissettiriyor
29 nisan günü son kontrolüme gittim nstde düzenli sancılar çıkıyodu ama ben hissetmiyodum hafif karnım ağrıyo midem bozulmuş gibi bi his vardı açıklık kontrolü yapıldı 2 cm açıklığım vardı o gün eve gittim pilates topunda hareketler yaptım çamaşırları yıkadım yürüdüm doktorum sancın artarsa haber ver dedi ama daha da azaldı 30 nisan bi kalktım gayet iyiyim hiçbi şeyim yok
30 nisan saat 16:00da hastaneye yatış yaptım 16:30 gibi suni sancı vermeye başladılar. Aslında en başından beri tek korktuğum şeydi normal doğum da olabilir sezaryen de ama suni sancı istemiyorum demiştim doktoruma. Yine de her şey normalken bebeğin pozisyonu normal doğuma elverişliyken gönlüm el vermedi sezaryen yapalım demeye ve suniyi denemek istedim. İyi ki de denemişim diyorum şimdi
Ben saat 16:30da suni sancı almaya başladım doktorum muayenehanesini kapatıp 7-8 arası geldi o saate kadar hiç sancım yok denicek düzeyde hafifti açıklığım da 4 cm olmuştu doktorum suyumu patlattı ondan sonrası kasılmalar arttı işler hızlandı zaman nasıl geçti anlamadım süreç çok hızlı ilerlediği için dinlenmeye vaktim olmadı en son 11 gibi açıklık kontrolü yapıldı8-9 cm denildi şiddetlendi sancılar çok kısa süre sonra seslendim geliyo diye herkesin söylediği kaka hissi oldu o baskıyı hissettim hemen çatala aldılar 11 buçukta kızım kucağımdaydı.3800 doğdu ben yorgunluktan çok iyi ıkınamadım bu yüzden 3 dikişim vardı o da geçti. Şimdi 2 aylık yine kucağımda uyuyor😍🌸