Mzzz Bitmek bilmeyen hurafelerin sonunyok hiçbir hurafe bende tutmadı iki hamileliğimdede herkesi şaşirttim 😂 adı üstünde hurafe takılma
Ebrucar Sevvalaydin yüzümde hiçbir şey değişmedi hatta cildim daha parlak güzel oldu 31 haftalık hamileyim kızıma ❤️
maysanur Sevvalaydin yüzümde ne sivilceler çıktı ne karnım çatladı ne de aşırı bi kilo aldım ödemim bile yok çok şükür benimde kızım olacak son haftamız🤲🏻😂 öyle diyenlere sadece gül geç ya ne alakası var yapıyla alakalı bence☺️🌸
Sevvalaydin maysanur hamilelik bir olmuyor kişiden kişiye bile değişiyor ama şu insanlardaki erkek olacak illa yapısı yıkılmalı bence biz kızlar olmasak o erkekler dogamaz zaten kızı hep dışlıyor gibi öncelik erkek olması gerekiyor gibi
Freefam Sevvalaydin ben kizima hamileyken cildim bebek gibiydi oglumda sivilceler cikiyor hep kizimda vok guzeldim oglumda cirkinlestim
06Canan Sevvalaydin yüzüm kaydı resmen 😂çirkinleşiyorum 31 haftalk erkek bebiş bekliyorum kız güzelleştirir anneyi 4 buçuk yaşında kızım var
Cennet-polat Sevvalaydin bizimki açıkça tarafıni belli ediyor canım erkek çocuk seviyor gorumceminde erkek olana daha ilgili ama takmıyorum ben kız istiyordum eşim kız istiyordu bir oğlumuz var zaten Allah gönlümüze gore verdi 😍🤲
YeniGelinMeselesi Sevvalaydin 39 haftayı bitiriyorum ne burnum öyle büyüdü ne çirkinleştim 4 ayrı doktor gördü kız bebek netleşti ama hala görenler belkide erkektir hiç çirkinleşmemişsin diyor🤣 bende 4 aya kadar kakaolu şerbetli hiççbi tatlı yiyemedim normalde çok severim ama hep acı ekşi şeyler istedi canım çiğköfte ve bu ekşili jelibonlar varya onları çok istiyordum ve aşerdiğim tek şey erik oldu çokta şey yapma yani illa çirkinleşilcek diye bişey yookk bazen aynaya bakıyorumda valla gebelikten önce daha çirkindim sanki yanaklarım falan kırmızılaştı şimdi güzel geliyor gözüme😂😁
2prensesannesiiii Sevvalaydin yüzüm güzelleşti kız doğurdum🥰 bunda da güzüne güzellik gelmiş diyorlar gebelik ışıltısı dedikleri şey sanırım 2. De kız
neslsah-1 Sevvalaydin öyle bişey yok benimde karnım sivri değil belirgin değil die kız göbeği var sende diyolar yüzümde vücudumda kabardı burnum büyüdü sanki alakası yok bnce erkek kız bebekte su oluyo bu oluyo muhbbetinin. Bu arada bebeğim erkek ve 3 doktorda aynı şeyi söyledi
_almirasmom Sevvalaydin ben 2. Kızıma hamıleyım 2 sındede hep tatlı tatlı tatlı nolursa olsun tatlı 😻 ıkk kızımda cok cırkınlestım 2. Kızımda sonralara dogru yuzume guzellık gelmıs herkes oyle dıyor bende anlamadım🥹
Gamze_gamze Sevvalaydin aynen benden öyleyim yüzün güzelleşmiş dediler baştan beri kaynanam ve ben dahil herkes erkek hissediyor. Acılı baharatlı ekşili şeyler canım istiyor ama doktor kıza benzetti ☺️
Baycam Sevvalaydin herkes güzelleştiğimi söyledi kızın olmayacak kesin erkek dediler ama kızım olacak :)
Sevvalll42 Sevvalaydin hiç sorma banada aynısını söylüyolar yüzün güzelleşti erkek kesin diyolar ama ben öyle şeylere inanmıyorum ilki erkekti çok çirkinleşmiştim kız çirkinleştirir derler ama benimki erkekti şimdi bakalım ne olcak cinsiyet
Mrt9021 Canım değişiyor, ilk bebeğim erkekti ve yüzümdeki lekelere kadar kaybolmuştu gerçekten yüzüm parlamıştı. Şuan ki kız ve gerçekten yüzüm leke doldu. Ama oğlumda fuul eksi yedim kızımda da tatlı yiyorum yani alakası yok pek fazla değişiyor
Cloudtg Sevvalaydin hurafelere göre ben varım canm benden nefret eden görümcem bile emin misin kız olduğuna kız annenin güzelliğini alır derler sen güzelleştin diyor ilk zamanlarda sivilcelenme oldu ama çok çok az ve nisan ayında erik diye tutturdum ki tatlı krizlerim olurdu tatlıyı hiç yiyemedim sağlıkla gelsinler 🥰
Silacavdar Sevvalaydin ay bennn herkes diyordu ki kesin erkek sen çok güzelleştin ben de hep tatlı yerdim ama bebeğim kız olma şoku 😂😂
Meyranas Sevvalaydin kızım olcak Allah izin verirse hep tatlı aşerdim baklava sadece başka bişi değil yüzümde pürüzsüz oldu bu gebeliğim de hatta saçım için o kadar doktora gittim çok dökülüyor uzamıyor diye bu gebeliğim de saçlarım bile güzel oldu uzadı yani sende yine onu demişler bende karnıma bakıp bakıp sivri bu erkek karnı bence erkek doğurcan diyorlar bak görürsün felan 😁😁
Kubraalp67 Benim tam tersi kız bebekte yüz çirkinlesir derler yüzüm güzelleşti dolgunlaştı herkes erkek bebeğin olacak diyor ama kesin kız şüphe yok 😄 hiç tatlı şeyler yiyemedim tiksindim tatlılardan deli gibi vişne kiraz limon yiyorum hep ekşiden gidiyorum en başından beri 😅