Hasret64 Merhaba kese oluşmadan adet gören oldumu beta 2 gün sonra tekrarlanacak değer düşüyormu diye dün beta 750 pazartesi tekrarlanacak dün doktor düşükte olabilir yerleşmede dedi böyle olay yaşayan varmı
dilaraulusoy Hasret64 benim hamileliklerim hep kanamalı yerleşme kanaması da oldu 10 haftalık oldum ara ara hala oluyor ilaçlar var onları kullanıyorum. Yani hamileliklerin yüzde 15 i kanamalı olabiliyormuş
Hasret64 dilaraulusoy düşen değer tekrardan yükselirmi bi bilginiz varmı bu kanama normal adet kanaması gibi bugün 2. Gün devam ediyor
dilaraulusoy Hasret64 yok canım düşüyorsa yükselmez benim de ilk gebeliğim düşük oldu. Sağlıksızdır bebek düşük yapıyorsundur.
dilaraulusoy Hasret64 canım benim düşükten sonra olmadı tüp bebekti oda zaten, 6 aynsonra ameliyat oldum tekrar transfer oldum o tuttu.
Hasret64 dilaraulusoy Sağ Salim kucağına alırsın inşallah Allahım yardımcın olsun banada dua edermisin 😞
dilaraulusoy Hasret64 ederim canımm 2 yaşında tüp bebek olan Şuan tekrar 10 haftalık bu sefer hamileyim.