prens_prenses_annesi Kizlar ya dun yogurt mayaladim tutmus ama cok fszla sulu kalmis yani tam tutmamis napicammm
Alpmom__ prens_prenses_annesi fırına atın bir kere öyle yapmıştım 😅 hafif kurtarmıştım . YouTube ‘dan bakın tutmamış yoğurda ne yapılır diye
Meryykb01 prens_prenses_annesi nasıl yaptınız?dolaba koymadıysanız üzerine bir kapağı gevşek bir şekilde indirin dışarda bekletin bir kaç saat daha,belkide çok sıcak mayalayıp ya da sıcakta beklettiğiniz için sulanmıştır bu da tam tutmuş oluyor zaten
Umayy1 prens_prenses_annesi sıcak suyu kaynat tepsiye dök yoğurdu üstüne koy bi saat kadar dursun sonra al biraz soğsun dolaba koy geçen benimde öyle olmuştu bu şekilde tuttu
Tutaste_ prens_prenses_annesi gitti o yogurt sen onu altı kısıkta kaynat hafif tuz koy çökelek olsun tadı tuzu gider onun sütle cok oynanınca vitaminde kalmaz zaten
prens_prenses_annesi Meryykb01 koydum dolaba kapagi acik sekilde ilik mayaladim kntrol etmistim sicakligini ama evet mutfagim gece cami kapadim icin cok sicak oluyo
Meryykb01 prens_prenses_annesi o zaman tutmuştur üstü kapalı 3 saat beklediğinde zaten tutuyor muhtemelen çok kaldığından suludur dolapta 1 gün geçince suyunu üstten alıp ayrana katıp kalanını yemelik tüketebilirsiniz
amayinedeiyiilerledim prens_prenses_annesi yazılan yöntemler işe yaramazsa temiz bir tülbenti katlayın, süzgecin üzerine koyun yoğurdu tülbente dökün süzme yoğurt yapın. Veya o şekilde tüketebilirsiniz. Arada bir facia oluyor her mutfakta 😂
2prensesannesiiii prens_prenses_annesi neyle mayaladınız hazır yoğurtla yapınca tutmuyor sulu oluyor köy yoğurdu el yapımı yoğurtla güzel tutuyor