AylinEmirEfe Kızlar 28 aralıkta sezaryen ile Kızıma kavuştum çok şükür🙏Forumlarda okumuştum bende denemek istedim.Genel anestezi olduğum için anneme ayılana kadar göğüs uçlarıma soğan suyu sürmesini söyledim. Sağolsun o da yapmış. İlk emzirme için hemşire bebeği getirdiğinde pamuk ve duru su ile silmiş. Arada ki süre toplam 5 dk falan sürmüş. 12 gündür emziriyorum ne acı ne yara hiçbiri olmadı. Tecrübe ile sabit☺️Happykids e geçtim ama sizlerle de paylaşmak istedim🤗
Selin46 AylinEmirEfe dogum yptım cok cektım o yarayı gectı ama kan ıcerdo kızım resmen tesekkur ederız ınsallh dogum yapacak annelere faydası olur
niayk AylinEmirEfe ben de bunu duymuştum ama soğanın kokusundan bebek rahatsız olup emmezse diye korkuyordum çok teşekkürler
AylinEmirEfe Yenievlianne aynen cnm. Soğanı ikiye kesip biraz suyunu sıkıp göğüs uçlarına sürüyosun☺️
AylinEmirEfe Belinayy çok teşekkür ederim. Sizde sağlıkla Kucağınıza alın. Soğanı ikiye kesip elinizle hafif sıkın direk soğanın kendisini yani sulu kısmını göğüs uçlarına sürüyorsun o kadar.