melekmi22 Malum havalar cok sicak tum japi pencereler acik ve bu sebebten perdelerim hep camdan dışarı doğru ucuyo ve disarinin tüm kirini tozunu alıyor . Surekli yikayip asamiyorum da ama asiri sinirleniyorum disari dogru ucmamasi icin ne yapmam lazim
Aysegul7766 melekmi22 pencere kapı önünden çekin perdeleri dışarı savrulmasın başka bir yolu yok maalesef 😅
amayinedeiyiilerledim melekmi22 yapışkanlı sineklikler satılıyor tel snekliklere göre daha uygun fiyatlı pencerenize onlardan takarsanız belki engel olur
DNZMHMHT melekmi22 benimkilerde surekli ucusuyor. Gunicinde 3 4 defa oencere onlerini siliyorum. Imkaniniz varsa sineklik taktirabikirsiniz ama o sinekliklerde tozlaniyoe onlari da surekli cikarip yikamak lazim kesin cozum degil yani ben fozumi sueekli cam onlerni silmekte buldum😊
1_papatya melekmi22 sineklik takmak çözüm olabilir benim de çok oluyordu sineklik taktıktan sonra yine kirleniyor ama dışar çıkmadığı için uzun sire gidiyor yıkayınca
melekmi22 Aysegul7766 öyle de eşim istemiyo karsimiz suriyeli afgan falan dolu içeri izlediklerini görmüş gidip kavga etsinler de istemem eşimin başına bisey gelir 😔
artikboyle amayinedeiyiilerledim ben bunu denedim sinekliği de söküp uçmaya devam etti. Perdeme de yapıştığı için çıkarırken perdeye de zarar verdi😭
melekmi22 DNZMHMHT camdan gelmiyor benim evimin onu bahçe arka tarafı inşaat 😔ne yaparsam yapayım toz kir geliyor sineklik de mantıklı aslında evet olabilir
1_papatya melekmi22 müstakil mi sizin eviniz de benim ki müstakil ve bahçeli evi temiz tutmak binaya göre biraz daha zor oluyor perdelerin çözümünü sineklik ile buldum ben ama yine de kirleniyor
artikboyle melekmi22 ilk zamanlar iyiydi uçmuyodu (10-15 gün kadar) sonra akşam geldim dediğim gibi oldu maalesef
melekmi22 1_papatya evet canım müstakil ev bahçemiz var o yüzden çok daha hızlı kirleniyo direk bahçenin tozu toprağı perdelerimde o yüzden en ufak dışarı ucmasinda perdeler simsiyah oluyo