EmirVS Kızlar oğlum 1 aylık oldu ve sünnet ettirmeyi düşünüyorum var mı bu zamanlarında sünnet ettiren deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Birde İstanbul Avrupa yakası için özel veya devlet farketmez hastane/ doktor önerisi yapar mısınız?
BMehtap EmirVS 41 günlükken yaptırdım iy de erken yaptırmışım çünkü hem küçük oldukları için hem de çok hareket etmedikleri için çabuk iyileşiyor hatırlamadıkları içinde travma kalmıyor
htck16 EmirVS 4 aylıkken yaptırdım iyi ki de yapmışım diyorum 1 haftaha hicbirseyi almadı cok sukur suan 2.gebeligim gene oglum oluyor onada aynisini yapacagim
Merveasm EmirVS normalde 10-15günlükken yaptırcaktım hastanede kaldı doğduğu süre 1 aylık olmasını beklemiştim iyikide o zaman yaptırdım ilk çiş yapmasından sonra ağrı falanda kalmıyor devlet 6.aydan önce yapmıyor yapıncada genel uyuşturuyor
Gizem9688 Sarılık riski gecince yapılması tavsiye ediliyor ben de cok arastirdim. 31 haftalik hamileyim. Söyle 1 aylık olsun sarılık riski tamamen gecsin biz de yaptircaz hemen sünneti öyle konuştuk eşimle
SbLBrk Ben 6 yasinda falan yaptirdim ama hep keske minikken yaptirsaydim dedim avrupa yakasi gop medical park cocuk cerrahisi hamit okur harika bir doktor tavsiye ederim