Sunshinem 3. Sezaryenimj cuma gunu oldum tecrubeli.oldugum halde cok korkuyordum ayni sizin gibi ama ameliyat aninda hic bisey hissetmiyorsn igne vurulunca hemen bacaklarina sıcaklık giriyo uyusuyo saten kollarin bagli hareket edemezsin sadece bebek cikarken sanirim nefesim kesildi kusacak gibi oldum aglamaya basladim hemen sakinlestici yaptilar hemen kendime geldim gulmeye basladim bebegimin sesini duyunca saten doktorum ve basimdaki anestesi doktoru falan cok ilgiliydi anestesi doktoru beni yanaklarimdan falan cocuk gibi sevdi sakin ol die bebegimi falan cok sevdiler bana gosterdiler temas kurdum hala hastahanedeyim nasip olursa yarin cikacagiz seker sorunum oldugu icin takipte kaldim bebegimle birlikte cok sukur bebegimde sorun yok bende olcumlerimi yapiyorum yarin doktrum bakacak hayirli dogunlariniz olsun insallah🤲🏻🤰🏻❤
En onemlisj ilk ayaga kalkmak yere bakma once otur karsiya bak sonra ayaga kalk ama karsiya bakarak biraz zor oluyo ama adim attıkça gecio gaz cikinca falan daha iyi oluyorsun