Ferise34 Kızlar haftaya perşembe veya cuma günü aşılama olacak nasipse. O gün gelmeden önce şansımızı arttırmak için eşimle bir deneme yapsam sorun olur mu? Aşılamaya engel bir durum çıkar mı? Yoksa aşılamadan sonra mı biz de kendimiz denemeye başlayalım?
Larraa Ferise34 Aşılama için doktor 3-4 gün cinsel perhiz veriyor. Sperm yoğunluğu olsun diye. O perhiz başlamadan önce deneyebilirsiniz hiç bir zararı olmaz hatta daha uzun perhiz tavsiye edilmez bayatlar diye. İyi de olur. Ama doktorun söylediği perhize dikkat edin ☺️
Ferise34 Larraa evet sperm testi yapılacağı zamanda neredeyse 72 saatde oluşan perhizin olmasını istiyorlar. Salı günü ilaç bitiyor ve yumurta boyutuna bakmak için doktora gideceğim. Kendisi de eminim sizin gibi söyleyecektir
Ferise34 cLearQueen ilaç olarak hangisini kullandınız, femara mı yoksa klomen mi? Doktorum bana klomen yazdı
Menekse-26 Aşılama yapıldığı gün birliktelik oluyor sonrası serbest zaten ama önce en az 3 gün yasak bende aşılama ikiz gebeyim
Ferise34 Menekse-26 bir de hem gündüz aşılama oluyoruz hem akşam eşimizle ilişki mi deniyoruz? Hastaneninkiyle beraber Günde iki deneme mi?
Ferise34 cLearQueen umarım klomen bende işe yarar. Herkes gonal f yi öneriyor. Bilseydim okusaydım yorumları önceden gonal f yazdırırdım. Dua edin bana inşallah
Menekse-26 cLearQueen ben iki kere aşılama denedim olmadı sonra doktor değişikliği yaptım rahim filmi çekip aşılama yaptı iki yumurtam gelişmişti ikiside döllendi şükür
Ferise34 cLearQueen unutur muyum 😁 inşallah rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip eder