Mariaa Neferut ben cok olgunum diyebilirim O daha cocuksu eglencelı Hemen hemen herşeyde bana danışır beyni ben olabilirim 🤗 Ama üzerime cok titrer oda sanırım ondan daha genc olmam,dan kaynaklı
Eddakayaa Neferut anlaşamadığımız cok nadir konular var ben daha çok dışarıda olmayi severim o daha çok evde vakit geçirmeyi sever onuda çözüyoruz şükür basit şeyler. Eşim yaşımdan daha olgun bir kafa yapım oldugunu söyler belkide o yüzden hiç sıkıntı yaşamadık
Neferut Eddakayaa mesela bizim de müzik zevklerimiz çok uyuşmaz. Ben altyazılı film izlemeyi çok severim ama o dublaj tercih eder ben bilim kurgu izlemem o da fantastik izlemez bu tarz anlaşamadığımız konular var ama onun dışında gezmekte veya başka konularda çok iyi anlaşırız , zaten yaşla da alakası yok yani herkesin her şeyi aynı olamaz 🙃
Neferut Mariaa bizde de eşim eğlenceli esprili ben biraz daha soğuk kalıyorum yanında, tam bizim ilişkimiz gibi sanırım eşimle beni tarif ettiniz 🥰 mutluysanız bundan daha güzeli yok, peki yaşınızın genç olmasından kaynaklı hafif kıskançlık oluyor mu?
Mariaa Neferut ben cok kıskanmam eşim daha kıskanc ama belirli yerlerde mekanlarda gosterıyor bunu normal de kıskansa bıle yansıtmaz kolay kolay
Neferut TgceDfne evet yaş itibariyle biraz daha tecrübe sahibi oldukları için danışacağın fikirlerini alacağın şeyler de oluyor güzel bence 🤗🫶🏻
denizleo09 14 yaş var aramızda. Pek çok konuda fikir ayrılığı oluyor açıkçası. Onda her şeyi yaşamış olmanın dinginliği var bende hala gençlik enerjisi. Tabi bu kişiden kişiye değişiyordur benim eşim ayak uydurmaya çalışıyor ama bence olmuyor:))
Neferut denizleo09 benim annemle babam arasında da 15 yaş var kaç kez denediler tekrar tekrar dediğiniz gibi annem daha canlı babam daha yaşamış görmüş gibi geliyordu anlaşamadılar hiç:))
anapanda12 Neferut 10 ay var 😄 kocamsız 10 ay dayanmışım sonra doğuyorum daha fazla bekleyemem demişim
Tbayram Neferut 2 yaş küçük eşim benden. Ama büyük olsa bu kadar olgun olup hemde aynı zamanda eğlenemezdik belki. Hep takılırım ona ben çıtır seviyorum diye. 🤭
Neferut Tbayram sen daha çıtırsın , 2 yaş da lafı olacak bile bir şey değil çevremdekilerin çoğu eşinden büyük hem de 2 yaş falan değil 10 yaş falan var kadınlar büyük, 2 yaşın lafı olmaz 🥰