Ays_dmr Kızlar bat yarın,ilk 5 dk içinde çıktı silik çizgiyi siz de görüyor musunuz? Hamile miyim? https://hizliresim.com/2n7rhq8
FKRKS29 Ays_dmr hayırlı olsunn teste göre hamilesiniz 🥰 tekrarlayın varda testiniz veya en yakın zamanda kan verin🥰
Ays_dmr FKRKS29 bir testim daha var ama o erken değil normal,yarın sabah da onu yapayım diyorum.çok teşekkür ederim ☺️
FKRKS29 Ays_dmr evet sabah daha iyi olur şuan bile yapsanız çıkar bundan silik çıkar ama bundaki silik değil gozukuyo yani haber verin banada 🥰
Ays_dmr FKRKS29 günaydın ben diğer testten de yaptım onda da çizgi çıktı sizce ikisi de bozuk olamaz değil mi☺️☺️
Anneyim0707 Ays_dmr benim adet gecikmesinin 7.günü çok fazla test yaptım freely artimed albi bitane daha unuttum adını hepsi pozitif çıktı kan negatif miratech yaptım oda negatifti hala negatif bende miratechden şaşmam artık😂
Ays_dmr Anneyim0707 Rabbim hepimizin gönlüne göre versin sizin de güzel haberlerinizi alalım inşallah ☺️
Anneyim0707 Ays_dmr amin amin ben bu aydan umudu kestim diğer maçlara bakacaz artık 😏kan sonucunu yazarsın artık🙈
MelodyFairy Ays_dmr bende hep negatifti ve gebelik yok zaten Doğru sonuç yani Hiç yalancı çizgi görmedim o markadan
Neferut Ays_dmr ay canım var görünüyor inşallah gebesindir acilden kan ver bizi de haberdar et olur mu 💞🥰