Melisafurkann ben geçen yıl şubat ayında sağlıksız gebelikten dolayı kürtaj oldum. Doktorum 1 2 adet sonrası tekrar deneyebilirsin dedi. Şubatta ilk reglimi oldum. Daha sonra martta ikinci reglimi olup tekrar denedim. 14 temmuzda son adetimi gördüm. Bu süre zarfında ovulasyon testleri, incir havuç kürü, çörek otu yağı masajı gibi birçok yöntem denedim. Bu ovulasyon testini yaptığım ay ise soğan kürünü denemiştim. Yani şöyle söyleyim, allaha bırakmadan kendim uğraşıyordum. Bu sekilde 5 ay uğraştım. 14 temmuzda son adetimi gördükten sonra hiçbir şey yapmadım. Sadece şunu düşündüm. Ben ne kadar uğraşırsam uğraşıyım Allah nasip etmedikçe olmayacak. O ay gerçekten hiçbir kür uygulamadım. Hatta iliski sonrası bir süre uzanırdım onu bile yapmadım hemen lavaboya gittim. Ve çok şükür o ay pozitif testi gördüm. Şimdi 7 aylık hamileyim çok şükür. Bu düşünceyi hamileliğimde de devam ettim. Allah nasip ederse sağlıklı ilerler diye düşündüm hep. Allah nasip etmezse bu da sağlıksız olur benim elimden birşey gelmez diye tevekkül ettim. Çok şükür hiç bir olumsuzluk yaşanmadım. Yani ben tamamen allaha teslim oldum, rabbim de dualarımı boş çevirmedi çok şükür 🥰🤍