36 haftalık olduk sayılır ve hiçbirşeyim daha tam hazır değil sanki. Doğum çantam hazır değil. Bunun yanı sıra evimin temizliği halılar daha temizlenmedi. Ev temizliği ve halıları ayarlayabilirsem haftasonu düşünüyorum. Bebeğimin kıyafetleri çok oldu hatta biraz abartmışmıyız diye düşündüm hepsi yıkanıp ütülenecek. Aynı şekilde kendi hastane çantamda kullanacağım kıyafetler pijamalar da yıkanıp ütülenecek. Bebeğimin biberonları , emziği, göğüs kalkanı aparatları, süt sağma makinam vb bunlar kaynatılıp yıkanacak. Daha bebeğe alınması gerekenlerden tarak, kaşık, mama olayı da var hepsini düşündükçe kalbim sıkışıyor sanki. Dolabı yatağı bile hazır değil bebeğimin ve çok geciktiğimi düşündükçe stres oluyorum bütün bu işler de gözümde büyüyor. Benim gibi olanlar var mı? Bir de tavsiyeye ihtiyacım var. Nasıl işin içinden çıkabilirim? Annem ve eşim sıkışık değilsin deyip yardımcı olsalar da yetişmicekmiş hissini içimden yaşamak beni çok yordu. Bir taraftan iş hayatımda çok yordu hepsi üst üste geldi bunaldım😣😣