Bsranurr Kizlar daha 2 hafta vardi dogumuma ve kanamam cok geldigi icon acil sezeryana alindim 38 haftalik esi onde ciktigi icin sezeryan oldum ve kanamam o yuzden gelmis cok agrim var gaz yapamiyirum ve oğlum dunden beri kuvezde solunumu yuksek kan yutmus midesini yikadilad onun icin dua edin ve ben de kolay nasil gaz cikartarim yazarmisiniz cok kotuyum
Kaderyunus Bsranurr Allah acil şifalar versin bebeğinize size bağışlasın inşAllah ❤ gaz , kabızlık gibi sorunlar için kayısı hoşafı işe yarar diye düşünüyorum
Elaylama Bsranurr bugün bir arkadaşım buröak bisküvi sayesinde kolay gaz çıkardığını söyledi. Daha önce duymamıştım belki faydası olur.
Cyla2014 Bsranurr allah acil şifa versin. Bende gaz ertesi sabah çıktı ancak. Kayısı suyu filan içiyordum
Rasev Bsranurr ayni dogum hikayemiz varmis seninle( rabbim sagsalim evinize gitmeyi nasib etsin.ilaç kullaniyodum ben gaz çıkarmak icin
Eceeee Bsranurr Allah acil şifalar versin canım sıcak iyi gelir abartmadan tabi bi de yürü çok yürü yediklerin hafif olsun
Cepvcivi2 Valla ayağa kalkıp yürümeyince ben çıkaramamıştımm ameliyattan bi gün sonra kalktım hastaneyi tavaf ettim resmen kaç sefer gittim geldim öylr çıkardım ben çünkü büyük tuvaletimi başka yerde asla yapamam ama gaz çıkarmıştım şükür şimdi ne yapacaz bakalımm
Rasev Bsranurr cok saol canim benim ben çıkdım çok şükür evimizdeyiz 2ay15günlük olduk darisi basina💕😍ben azeriyim canim espumizan die bi ilacdi bilmem turkiyede olurmuki🙊
Cepvcivi2 Bsranurr çok sağolun ayapa kalkıp biraz yürürseniz çıkar Allahın izniyle zaten hastanede hoşaf tarzı şeyler veriyolar doğum yapınca sağ salim evinize dönersiniz yavrunuzla güzel günlerde büytün inşallah 🙏🙏
Nursemom Bsranurr gaz çıkartması için biz hep hastalara hep bol yürüyüş ve gaz yapan yiyeceklerden uzak durması gerektiğini söylüyoruz 🙏 çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin 👼🏻
Bsranurr Nursemom cok tesekkur ederim 3 gunumde cikarttim lavma sayesin de suan evimize geldik ama gaz sancisi cekiyorun ve buyuk tuvaletini yapamiyorum acaba bubla ilgili bisey biliyor musunuz kac gun sobra yapabilirim