busecnyt0108 Kızlar ilk hamileliğim ve biraz tecrübesizim e tabi annelerimiz de eski kafadan olunca bu ayrımı bana açıklayamıyor. -Park yatak ve anne yanı beşik arasındaki fark nedir ? Hangisi daha kullanışlı ?
Mervealya1992 busecnyt0108 park beşikleride anne yanı oluyor onlarda kademeli ilk bebegm tahta anne yanıydı oda kullanışlı ama şöyle diyim 2 2 bucuk yaında park beşik alıyorsun en iyisi en bastan park besık almak 😂 şuan bebegmde park beşik dusunuyorum kademeli olandan
Rabiul busecnyt0108 evim 1+1 eğer kendi odası olsaydı sadece beşik alacaktım ama kendi odası olmadığı için park yatak aldım uzun ömürlü olması için ( en azından taşınana kadar ) kayınvalidem de beşik almak istedi yerim dar olduğu için 5-6 ay kadar beşik kullanacağım sonrasında kendi evime geçebilirsem park yatakta boşa çıkmış olacak direk odasını yapacağım, eğer oda yapacaksanız park yatak gereksiz geliyor bana sadece beşik alırsınız
biranneo_ busecnyt0108 park yatağın anne yanı olanları var ben öyle aldım özellikle satıcıya sordum tabi çevremdeki herkes onu önerdi
Bctldem busecnyt0108 ben anne yani kademeli park yatak aldım. Zaten ilk başlarda yanımda uyuyacak. Daha sonra odasını yapacağım. Gayet kullanışlı bana göre
busecnyt0108 Mervealya1992 ya ilk çocuk olunca internetten değilde kendim mağazadan gidip görüp alacağım detaylı bir şekilde araştırıyorum ama o kadar şey var ki kafama girmiyor bazen. İlk zamanlar bebeği yatak odasında yatıracağım için ve uzun ömürlü olsun istediğimden ne yapacam bilemedim işte beşikti bebem arabasıydı kaldı öyle araştırsam bile artık kafam cidden almıyor sanırım akışına bırakacağım
busecnyt0108 Rabiul bende park yatağa yoğunlaştım benim evim 2+1 bebek için ayrı odam var bebeğime hazırlayacağım fakat ilk zamanlar yatak odasında olacak sadece beşiği belki uyanamam sesini duyamam diye yanımda yatırmayı düşünüyorum büyüyünce kendi odasına geçireceğim
Rabiul busecnyt0108 normal yatak almayı düşünmüyorsanız park yatak düşünebilirsiniz tabi benim 2+1 olsa direk oda yapacaktım o yüzden şuan için ikisi de var beşiğimizi kurduk bebişimizi bekliyoruz
Mervealya1992 busecnyt0108 evet bende magazadan almıştım ama alcaksan tahtada olsa parkta olsa anne yanı olmasına dıkkat edın cunku ılk zaman emzırme olayları falan anne yanı daha rahat ve daha iyi
_b-e_ Park yatak yerinden oynamayan sanırım sabıt ama anne yanı gezen benım kı anne yanı dıye gecıyor yanı ayarlanıyor yatak boyuna göre felan güzel yani kazdan aldım evde de gezdırılır bı yere gıtsen yanın da da taşınıyor toplanıp tavsiye ederim
Bctldem busecnyt0108 ben yurtdisinda yaşıyorum amazon üzerinden aldım Costway 5 in 1. 120×60. 4 kademeli. Türkiye de aynısı var mı inanın bilmiyorum. Ama illaki benzerleri vardır. Yatağın yanına tam oluyor ayarlaniyor. Hatta yanında yatağa sabitleme için kemeri ile geldi. Tekerlekli ve istenilen yere de kolayca taşınıyor. Sallama özelliği de var
Srylcnkya Bende iki kademeli anne yani park yatak almıştım ilk bebegimde çok rahat ettim zaten ilk kademe kullanıyorsun uzun süre evin içinde de dolaşıyor bebeğin büyüyünce katlayıp toplayabilirsin hiç yer kaplamiyor mobilya beşik gibi ben park yatağı uzun süreli kalacağım yerlerede götürüyordum hep aklınız kesinlikle başka besiklere gitmesin zaten 3 yaştan sonra oda alıyorsunuz
Srylcnkya Birde e bebekten 6 fonksiyonlu beşik vardı onu aldım park yatak yatak odasında duruyordu diğerini salondq vs kullanıyordum onu da zaten 6 aya yatak olarak kullandım sonrasında ek gıda döneminde vs kullandım oda kullanışlı tavsiye ederim