Goktuggul Kızlar en son kıza benziyor demişti net dememisti beklemelimiyim diğer kontrolü böyle olan var mı ?
Hulo2105 Goktuggul nasıl belli olmuyor yaa 1-2 doktora daha gitmediniz mi? Artık 12. Haftaya söylüyor doktorlar
Alparslanyigit19 Goktuggul banada 11. Ve 13 . Hafatada kız gibi demişti kesin değil dediydi 16 haftada 4 lü test yaptırdım erkek dedi
Damlaozzz Goktuggul Ya bebek nazlı göstermiyor yada doktorda sıkıntı var 😀 detaylıda gözükmedi mi çünkü artık gözükmesi daha da zorlaşcak yeri daralıyor haftanızda artmış başka doktora daha gidin bence illaki gösterir
Goktuggul Hulo2105 hep bı benziyor şeklinde konuşuluyor hep diğer ayı bekliyorum hiç kesin söylemediler
gayesblog Goktuggul iyi bir doktora ve hastaneye gitmemişsiniz. 7 aya kadar duramazdım herhalde 3-5 doktora giderdim 😅 12.haftada öğrendim
Busragokhan0911 Goktuggul özele gitmediniz mi? En azından görmezlerse 10 güne kadar gitme hakkınız var. Kontrol sayıyorlar ve ücret almıyorlar. En azından görmeseler bile bir hafta sonra tekrar gidip bakardınız
Goktuggul gayesblog hep diğer ay gel kesin söyleyelim dediler bende beklemezdm ama bska doktora gozukucem
Goktuggul Alparslanyigit19 ayrıntuli ultrasonda ben erkeğe benzettm dedi doktor kesin mi ddm muayene eden doktor daha iyi bilir dedi oda kız diyor
Goktuggul Nananan oğlumu bende 12 haftalıkken öğrenmiştim buna 3 kez kız dendi iki kez erkek dendi bende anlamadm
Alparslanyigit19 Goktuggul detaylı ultrason da net belli oluyor diye biliyorum normalde valla bende daha girmedim detaylıya ne zaman giriliyor bilmiyorum da
Nananan Goktuggul benim oğlumda da öyle olmuştu hatta perinatoloji detaylı ultrasonda baktı 5 doktor da kiz dedi sonradan iki doktor erkek dedi ve erkek oldu
1kedi1bebe Goktuggul başka doktora gitmediğinize çok şaşırdım ben erkek demelerine rağmen 5 doktor daha gezip tekrar teyşt aldım🤣