babyiscoming_ Kızlar yaptıranları duyuyorum ama daha erken sanırım bu riski almak istemiyorum siz ne düşünüyorsunuzz
Lutulut babyiscoming_ Erken gebelik döneminde acıdan kaynaklı vücutta kasılmalar olabileceği için pek önerilmiyor 🥲 Ha ben acılara yürüyor korkmuyorum diyorsanız hijyenine güvendiğiniz bir yerde yaptırın 🙃
biranne__ babyiscoming_ istediğiniz zaman bunu yapabilirsiniz bi fark etmiyo etkisiz eleman yani bişi yapmıyo zararsız
babyiscoming_ Reina hem hijyen açısından (ağda yapıldığı zaman enfeksiyon kapma riski yüksekmiş) hemde canın acıyacak haliyle kasılma olabileceği için
babyiscoming_ Lutulut kesinlikle ya kendim halledeyim bu riski göze alamam enfeksiyon kapamam bir de 😇
gayesblog babyiscoming_ hiçbir şey olmaz. Onu düşünürseniz tüm hamilelik boyunca enfeksiyon kapabilirsiniz hiç yaptırmayın o halde
babyiscoming_ gayesblog evet sadece enfeksiyonu göz önünde bulundurursam hiç yaptırmam zaten yoksa başında kaparsın sonunda kapmazsın diye bir şey yok 👍🏻
xhbgns babyiscoming_ Daha bunu düşünmeniz için çok erken öncesinde de ağda yaptırıyorsanız kasılma yapmadığından genelde sorun olmaz yine de doktorunuza danışın