SaniyeAkbulut Kızlar bebeklerinizi elyaf yorgan da mı yoksa yün yorganda mı yatırdınız bilgi verebilir misiniz ?
BesteCanerKutluzolu SaniyeAkbulut doktorlar yorgan örtülmesini önermiyorlar ama illa ben örterim derseniz bence pamuk yorgan ince olanlardan elyaflar terletir çok sağlıklı değil en iyisi yine pamuk bebek yorganları
SaniyeAkbulut Uyku seti aldım fakat içindeki elyaf bende yün yatak ta yatmasını istiyorum daha organik diye elyaf ateş bastırıyor terletiyor bu yüzden soruyorum yün sıkıntı mı olur diye
Bal12 SaniyeAkbulut Yldz2728 Yldz2728 canım Allah razı olsun rabbim saglikla yavrularına kavuşmayı nasip etsin evet takmamak lazım bazı şeyleri inşallah salı günü gittiğimde doktorumda güzel konuşur kafam dahada rahat eder benim 3 cu çocuğum digerlerinde hiç bir sorun yaşamadım ama bu gebeliğim farklı rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah bebegime
BesteCanerKutluzolu SaniyeAkbulut siz yatak mı soruyorsunuz yorgan mı ilk başta yorgan yazmıştınız da o yüzden yorgan hakkında bilgi vermiştim ben
SaniyeAkbulut Bu arada yatak aldım pamuktan Kraftın fakat yorgan da pamuk oluyor mu ? Hiç rastlamadım
BesteCanerKutluzolu SaniyeAkbulut pamuk bebek yorganı bütün mağazalarda var ince ve hafif oluyor. İdaşa filan gidip bakabilirsin