Ozguraysgur Ayseldz zaman zaman yaşıyorsun çocuk hem kilo almaya başlıyor ve rahminde büyüdüğü için baskı yapıyor. Bazen daha fazla hissedebilirsin bazen de az ama hiç geçmezse doktora sor derim
Mucizemibekliyorum41 Ayseldz benim ara ara hem rahimde oluyor fakat 3 4 gündür kuyruk sokumumda bi batma agrı var anlamış değilim bu arada 32 haftalgm
Gg5348 Lilaaaaaa merhaba ben de 26 haftalığım benimde bu hafta başladı tam batma gibi değil de özellikle sol bacak içi kasığımın orası ve vajinamın solu yine sanki kas ağrısı gibi oluyor uykudan uyandığımda ya da çok uzun oturup kalktığımda korkmuştum ben de normal o zaman dimi
ZeyneppppGucer Benimde 30. Haftada başladı şuan 31 haftalık olduk hala devam ediyor bu sefer de iki bacak arası kemiklerde ağrı başladı ve ara ara kasıklarda sizi oluyor adet ağrısı gibi şancı falan vücut kendini hazırlıyor doğuma sanırım
Lilaaaaaa Gg5348 inanin aynisini yaşıyorum Hele bide gündüzü biraz yorulmuşsam hemen vajinamda bir batma sancı agrı hatta bende ne olur ne olmaz hastane bebek çantası hazirladim🙂 ama bence normal vücut kendini hazirliyor sancilara yalancı sancılar olusturuyormus
eozlem 30+5iz, bugün neredeyse tüm gün hareketlerini minimum hissettim ve karnım da aşırı sertti. Akşam üzeri kasıklarımda öyle bir hareketlendi ki dedim elimi soksam çıkarıp alırım herhalde o kadar aşağıda gibiydi 😂