Edaatlass Asla ekşisi şeyler yiyemiyorum normalde çok çok severim sürekli canım ekler tarzı tatlılar istiyor sizce cinsiyet ile bir ilgisi varmı ? 🙃
Alpmom__ Edaatlass ay benim de tam tersi. Önceden tatlı bağımlısıydım kahvaltı da bile tatlı yerdim . Şimdi hiçç canım tatlı istemiyor 😅 var mı yok mu göreceğiz bakalım 😅
Sennur16 Alpmom__ çikolata canavarıydım diye bilirim şimdi en ufak tatlı yiyince istifra oluyor tatlı görmek istemiyorum .Yüzde 70 kızlar geliyor dedi doktorum ❤️Ama ekşiylede adam yok bi lokma yesem zaten şükrediyorum
ysmnn19 Normalde ben de tatlıya bayılan biriyim ama şu sıralar tatlı meyveleri bile fazla yiyemiyorum bir yerden sonra tıkıyor ekşi yeme ihtiyacı hissediyorum
Kubraakgn0 Melek255 Bence fark etmiyor hamileliğimin başından beri sürekli tatlı yiyorum öyle böyle değil ama oğlum olucak 😂😂
Melek255 Kubraakgn0 ben de geçen yıl bir hamilelik geçirdim sürekli ekşi yiyordum turşuyu kavanozundan alıp yemek istiyordum bebeğim erkekti fakat kucağımıza almak nasip olmadı beş aylık kaybettim. Şimdi yine hamileyim deli gibi tatlı yiyorum ☺️ doktor kız dedi. Demek ki bünyeden bünyeye değişiyor ☺️
Sonay-123 Bende tatlı canavarıydım çok severdim 8+5 haftalığım deli gibi turşu hatta geçen gün uyuyordum bi an uyandım canım kayısı marmelatı çekti eşimle gittik almaya market alışveriş yaptık gitmişken eve eve geldim bir kavanoz turşu almıştım karışık yarısını yedim sardım hatta turşu kafayı
Gebesasli Ben ilk aylar ekşi yemeyi istiyordum simdi 2. Trimester ve tatlı diye ölüyorum o nası oluyo acaba 😂
eills Cinsiyetle ilgili hiçbir hurafe bende tutmadı tatlı asla yiyemiyorum sadece tuzlu istiyorum, cildim bozuldu, mide bulantılarım var üstüne bir de kocakarı testi yaptık kız cıktı ama erkekmiş bebek 😂😂
Kubraakgn0 Melek255 Büyük ihtimalle canım bence hurafe ekşi yada tatlıyla alakalı değil cinsiyet meselesi 😂😂