littlechick Umranergiz inşallah keseniz yırtılmamıştır. 21.haftada yaşadım aynısını kesem yırtıldı suyum geldi. 29. Haftaya kadar dayandı miniğim erken doğum yaptım. Amniyon sıvısı olup olmadığını anlamak için test yapıyolar ondam yapmadılar mı size?
Umranergiz littlechick yaptılar turnuson kağıdıyla amniyon sıvısıda olabilir dedi enfeksiyonda dedi şüphede kaldı çok su oldugu için çok şükür enfeksiyonmuş
Umranergiz pinaarrylmz Çok şükür enfeksiyon dedi kese yırtılmamış dedi turnuson kapıdıyla çok kez test yaptı ilaç yazdı şimdi evdeyim çok şükür 🙏
Gzm1154 Umranergiz günde 4 litre su için bence enfeksiyonu seyreltir ve yavaş yavaş enfeksiyonu vücuttan atar. Su bildiğin ilaç.
Bebekayik Gzm1154 4 litre su içmek mümkün mü insan sudan zehirlenir çok yanlış bir bilgilendirme bence herkesin bünyesi bir değil kilosuna ve boyuna göre hesaplayıp içmeli
Gzm1154 Bebekayik neden ben içtim ve enfeksiyonum bitti. Hiçbir yerde içilmez ibaresi görmedim su bu. Sudan zehirlenilir mi günde bi damacana içsin demiyorum 😂
Bebekayik Gzm1154 evet enfeksiyon için su gerçekten çok çok faydalı ama mesela benim vücudum 4 litreyi bırak 2 litreyi bile almıyo 😂😂