Meliss_t gokkusagiii haftanız erkense kabul etmiyorlar benim doğuma az kaldı2 hafta sonraya aldık günümüzü
gokkusagiii Meliss_t yok haftam erken değil 36.haftamdaym 38 sezeryan olacsk. Ama biz konustugmzda bi ay fln önceydi daha oncesindede konusmustuk kabul etmiyolardi
Sedacannn Umaysmom__ bütün hastanelere zam gelicek bu ay zam ayı hemde elektriğe zam gelince hastaneler genelde hep temmuzda zam yapar
Umaysmom__ Sedacannn zam yapılırda yani 8 bin lira zam yapılmaz memurlar zam aldı benim maaşıma herhangi bir zam olmadı
fthnf_ Umaysmom__ Pendik medipolde normal 16bin, zorunlu sez için 19bin fiyat vermişti. Bugün aradım daha değişmemiş. Çok merak ediyorum birden 32bine çıkacak mı diye.
Sedacannn Umaysmom__ yani doktor muayanesine bugün gittim 1100 tl 1500 tl olmuş ve biz ne dersek diyelim bu zamlar herşeye yansıtıldı maalesef bazıları elektrikle ne alaka diye düşünüyor ama öyle olmuyor sgklı çalışanlara zaten zam yapmıycaz dediler …
Umaysmom__ Giiizem şuan zorunlu sezeryana 14 bin dediler dün sordum daha güncelleme gelmemiş 10 bin gelse 24 olacak Bahçelievler 32 bin
hermione_granger Bahçelievlerde oturuyorum ve bende medipole gidiyordum ama A hastanesi diye bir hastane var doktor jale demir ona gitmeyi düşünüyorum doğum fiyatı ve muayene fiyatı daha uygun