gzde355 💕💕💕💕 selencinaar 2 oğlum var tüp mide ameliyatı oldum 45 kg verdim spral antidepresan ve eşim korunmasına rağmen hamile kaldım 😓😓😓😓😓😓 bebek Faslı tamamen bitmişti bizim için ama olacağı varms
Zynp-ela6 gzde355 bende bu doğumumdan sonra düşünüyorum tüp mide ameliyatını öncelikle sagliklica alın kucağınıza olacağı varmış 😇
Zynp-ela6 gzde355 benim amca kızım ve amcamın eşi oldu çok memnunlar bence doktor çok önemli cnm siz özel demi oldunuz
gzde355 Zynp-ela6 bende özelde oldum doktorumdanda çok menmunum aşırı kiloda verdim hatta kilo kaybın çok olduğu için hmile kalmisim ama yiyemiyorsun 3 kaşık gerisi zehir oluyor
Zynp-ela6 gzde355 ben çocukluğumdan beri kilolu biriyim. Maalesef hamile kalınca da daha çok aldım sürekli verip verip aldım cocuk olunca elim.kolum bağlandı hicbirsey yapamadım çok düşündüm olmak istiyorum sağlığım için olmam.lazim 😞
Zynp-ela6 gzde355 milletin de dengesiz konuşmalarından bıktım hiç karşındaki insan üzülürmü kırılırmi diye düşünmüyorlar bıktım valla ben onu kacgun kafama takıyorum üzülüyorum