gunesinannesi__ iki haftada bir gidiyordum nst için son kontrole gittiğimde yani 35+4 de nstde sancılarım çıktı fakat ben herhangi bişey hissetmiyordum yatış önerdiler kabul ettim ki keşke etmeseydim iki gün hastanede yattım biri doğumhanede ikinci gün ise normal serviste kaldığım süre boyunca sancılar devam etti yine bişey hissetmiyordum ilk yatırdıkları zaman direk çatala aldılar muayene etti açılmam yoktu sadece baskı yapıyor başı dediler sonra ard arda ¾ kere muayene etti ve açılma meydana geldi gece doğurursun dedi doğmadı sabah doğurursun dedi doğmadı ciğer geliştirici vurdular serumlar taktılar ertesi gün normal odaya çıktım ara sıra nst ile kontrol ettiler ama ben durmak istemedim imzamı verdim hastaneden çıktım çünkü hiç bişey hissetmiyorum suyum gelmedi nişanım gelmedi orda kalmış olsaydım inanınki zorla doğurtacaklardı şuan 37+5 im orda olsaydım çoktan doğururdum 😅 evimde doğumumu bekliyorum sağlıkla gelsin miniklerimiz siz siz olun eğer riskli bişey yoksa yatış kabul etmeyin derim