12moom canım ben detaylı ultrasona girdikten sonra başladım alışverişe Buda 22. Haftamda oldu önce büyük eşyaları aldık yatak bebek arabası puset falan daha sonra 4 takım 5 li hastane çıkışı aldım yeterli bu arada oğlumdan kalan unisex hastane çıkışıda vardı çünkü 3 tane Müslin 3 tane penye battaniye 2 tane kalın battaniye aldım ekstradan alt açma bez ıslak mendil aldım stok yapmadım bezleri 2 paket 80 li yenidoğan 100 lü 2 paket 2 numara bez aldım daha sonra 0-6 ay arası emzik aldım biberon aldım normal 3-6 5 6 tane takım aldım tulum aldım sonra 6-9 arası 8 10 tane takım aldım tulum aldım internetten organize çantası bebek çantası aldım yatagına göre çarşaf pike takımı aldım 1 tane de yorgan aldım eksiklerim bitti 28+3 Haftaya girdim tüm beyazları ayrı tüm renklileri ayrı yıkadım bu arada 40 derecede 600 devirde hepsini yıkadım birde uni baby bebek deterjanını almıştım yıkamalar bittikten sonra takım halinde ütüleyip astım yada katlayıp çekmeceye dizdim bugün emzik biberon falan kaynattım güzelce hastane çantamı dizdim 29+3 günlük hamileyim bu arada ben bu şekilde yaptım canım