Guzelanne56 Bılen bılır kuru kuruya traş olmak çok zor dıger bölgeler ıcın sorun degıl ama bıkını bolgesı ıcın neyle yapıyorsunuz? Gebelıkte enfeksıyon kapmamak gerekıyor
Reina Guzelanne56 jilet venüs kullanıyorum kendinden sabunlu. Çok konforlu. Sonrasında kaşıntı falan olmuyor yumuşacık
Guzelanne56 ZeynepDuru17 normalde bende omu kullanıyordum enfeksıyon yaparmı diye korktum duş jelınden devam☺️
Guzelanne56 _yeni1tazeanne_ yaa bende onu kullanıyordum enfeksıyon yaparmı dıe korktum ondan devam edeyım o zaman😂
ZeynepDuru17 Guzelanne56 duş jeliyle.yaptim sabunla da yaptım sadece o kısma köpük yaparken dikkat edin bişi olmuyor hiç enfeksiyon şeyim bile olmadı ilk zamanlar bikere oldu okadar 🤭
_yeni1tazeanne_ Guzelanne56 Ben hep duş jeli ile yapıyorum bi zararını görmedim inşallah sizede olmaz
Guzelanne56 4949zilanerturk ya normalde asla önemsemem herseye kullanırım serklaj oldum ya korku sardı yoksa eşimin yüzüne vurduğu tras köpüğünü bıle vurdum üstünde yüze özel yazıyordu bide😂
miavega Guzelanne56 Sebamed in intim yıkama jeli var genital bölgeye özel. Onu kullanıyorum, genitale duş jeli ve sabun önerilmiyor. Bacaklarıma ve koltuk altıma da normal duş jeli kullanıyorum.
Guzelanne56 miavega teşekkür ederım değer taraflara bende farketmez der herseye kullanırım serklaj olunca korktum sebamed iyi bı marka hemen bakacagım
tazeanneee123 miavega intim çok tehlikeliymiş böyle şeyler kullanmamalisiniz diyor doktorlar enfeksiyon yapiyormuş 🤷 ne surecegimizi sasirdik valla
ikibebeliannis Guzelanne56 bildiğimiz vücut nemlendiricisi varya o bacakları da o bölgeyide çok güzel yapıyor normalde tıraş jeli kullanıyorum geçenlerde bitmiş vücut nemlendiricisi ile yaptım pırıl pırıl oldu resmen
Guzelanne56 ikibebeliannis çok teşekkür ederım evet kaygan olması yeterlı benım ıcın de bu seferlık öyle kullanırım o halde
Guzelanne56 Busra_27_34_ yaa çok güldüm aslında çok mantıklı ama kızımın şampuanı deyince gülme tuttu beni 😂
artikbiranneyim Guzelanne56 bildiğimiz erkekler için olan traş jeli kullanıyorum ben hep. Hatta niveanın hassas ciltler için olanı var cok iyi. Hiç batma acıma filan olmuyor. Duştan cıkmadan önce de sebamed intim jelle yıkıyorum misss😄👌🏻
Guzelanne56 artikbiranneyim çok teşekkür ederım normalde çok onemsemem ama Serklaj olduktan sonra bı tereddütte kaldım ıntım jelını bı kışı daha yazdı birazdan bakacağım o jele
artikbiranneyim tazeanneee123 aksine bence enfeksiyondan koruyor. Sabunlar ph dengesini daha cok bozuyor
miavega tazeanneee123 benim doktorum enfeksiyon olmaması ve genital florayı bozmamak için intimle yıkaman iyi olur demişti 🤷🏻♀️ bilemiyorum, ben hiç enfeksiyon geçirmedim hamileliğim boyunca intimin etkisi olduğunu düşünüyorum.