Leyla-9 Kızlar , yürümeye başladığım an , asda çok baskı hissediyorum suan 35+2 deyim, yani bu nedemek oluyor bilen var mı ?
Hulo2105 Leyla-9 32. Haftadayım 1-2 gündür bende onu yaşıyorum. Bebekte makat geliş resmen ayağıyla vajinama vuruyor sanki suyumu patlatacak gibi oluyor 🥲
nur1824 Leyla-9 çok normal ben de 35+6 yım bende de oluyor bazen. Bebek aşağı doğru indiği için artık oluyor korkma.
Mervepera Leyla-9 durusundan olabilir canım benim 20 küsürlerde bile öyle idi hala öyle tabi simdi daha çok büyüdü pozisyon almıs Öncesinde uzunlamasına yatıyordu kasık kısmında hep dogal olarak baskı yapıyordu korkma haftanda büyümüs normal yani içerisi darlanmaya baslıyor onlara 🤣 göbegimi kaldırıp yürüyordum bazen
Seyma-10 Haftalardır bende de var bebek kanala yerleştikçe oluyor o baskı penguen gibi yürüyemiyorum resmen bende
Deletedmom_116 Leyla-9 kiloyla alakası yok bebek ufacikta olsa o baskı oluyor kanala yerleşmiş bebeğe Çatı kemiği kendini hazırlıyor Ben 28 den sonra penguene dönmüştüm resmen Karnimda yoktu
Deletedmom_116 Leyla-9 Çatı kemiginiz bebeğin çıkması için hazırlanıyor genisliyor demek oluyor merak etmeyin
Papatyakokulukiz Leyla-9 olur canm korkma 36 haftaligim bende doktora sordum bebek başı aşağıda olduğu için baskı hissediyorsun normal günün yaklaşıyor dedi