aselinannesi1997 Şaka bi yana tabiki sağlıkla gelsinler öncelikle 29 haftalık olduk. Bir iki defa hariç mide yanmam olmadı sizde kaçıncı haftada başladı erken mi acaba
momofmychildren aselinannesi1997 ben sacla ilgisi olduğunu düşünmüyorum ama yediklerimizle çok alakalı 😂
Leyla-9 aselinannesi1997 Benim 10 haftada başladı hala devam ediyor suan 35+2 gündeyim, ama yedigimiz şeyler midemizi yakabiliyor mesela bende menemen bile yakıyor çok kötü ama doktorum çok saçlı da dedi bakalım
BirazbundanBirazondan1 aselinannesi1997 kızıma hamileyken miğdem yanmadı kızımın çok olmasada saçı vardı🤪
Tutaste_ @“aselinannesi1997”#p33025860annem kardeşime gamileyken hergün midesi bulandi saç filan yoktu kardesmde okdararda
50_68 aselinannesi1997 ben 7haftalıkken başladı 25+5 haftalığım hala mide yanmam var hatta daha fazla
miavega aselinannesi1997 33 haftayı bitiriyorum. Ultrasonda doktor kızımın saçlarını gösterdi baya upuzun görünüyordu 🤣 şimdiye kadar toplasan 3 kere midem yanmıştır. Hiç alakası yok yani 🌸
1palyaco aselinannesi1997 38haftalığız mide yanmam olmadı . Ama yanmanın mide ile alakası yok . Bebek midede değil sonuçta ki saçı mideyi yaksın 🙃
elif475475 aselinannesi1997 oğlumda benim çok az yanmıştı gayet saçı vardı. Onun saçla bence alakası yok genetik daha önemli. Bunda daha 7 haftalık 4 5 kere yandı bile. Ben diğerinde 37 haftada o kadar yandığını hatırlamıyorum
Minnaksever aselinannesi1997 alakası yok bi kere midem yanmadı ama kızım resmen perukla doğdu saçı çok diye şapka bile giydirmedim 😂
14022024 aselinannesi1997 ilk ogluma hamileyken son ayimda mide yanması yaşamıştım ( baya saçlı dogmustu ) ikinci oğluma hamileyim şu an 6 aylık hamileyim iki aydır mide yanması yaşıyorum nasıl doğacak artık bilmiyorum 😊😂
arcmom aselinannesi1997 güldürdünüz beni çok tatlı bir başlık olmuş evet öyle derler annemde söyler ama bilimsel olarak ne kadar gerçek bilemeyiz tabii sağlıkla gelsin kızınız 🌸🌸
Baycam aselinannesi1997 ablam ne bulantı ne yanma yaşadı kızının bir saçı vardı hemşireler bile şok oldu gözünü kapatıyordu 😂 o yüzden saçla ilgili değil bence bende hiç bulantı veya yanma yaşamadım ama bence kel olmayacak 😂
karagull00 aselinannesi1997 saçla alakalı bir durum değil annem 5 ay mide yanması geçirmiş ama ben kel doğmuşum 😂
rbidm_19 aselinannesi1997 konudan alakasız ama başlığınıza çok güldüm yaa😂😂 ben hatırlamıyorum ne zaman başladı yanmam bulantım bilmiyorum ama şu an 26+4 olduk hala midem bulanıyo yanıyo
gizemSA Tabikide mide yapmasının saçla hiçbir alakası yok bizim hormonlarımizla alakali benim oğlanları cayır cayır yanarken kızda 31 haftadayiz bir iki kez oldu başka yok
Booksandcats 28+2yim dün ilk defa yaşadım mide yanmasını perişan oldum saçla ilgisi yok zaten henüz yaşamadıysanız sevinin inşallah hiç yaşamazsınız 🙈
gunesinannesi__ 30.haftalarda başladı. Midemin yapmadığı gün yok diyebilirim. Sürekli değil ama genelde aksama doğru mutlaka yaşıyorum. Yediklerimiz çok tetikliyor.birde çok eğilince mide yanmasi yaşadığımı fark ettim. Neyseki gaviscon var Hızır gibi yetişiyor 😀