12moom Kızlar canım aşırı zurna durum çekti bende söyledim yedim güzelce 😃 ama ağzıma solmuş kıvırcık geldi belki öncesinde de yedim hatırlamıyorum 😑 dışı baya başarılıydı klasik zurna durum işte Bi sakıncası olurmu sizce zararı vs
Zseda 12moom yemişsin artık düşünüp kurma boşuna 😃 aynı şeyi dün ben yaptım çünkü 70 cm zurna gömdüm dua ede ede 😂
1palyaco 12moom dışarda yapılan sebzeleri çok iyi yıkamıyorlar malum ama bende ilk haftalar lahmacun yemiştim . Ondan sonra hamburger dürüm pizza vs vs yemeye başladım sadece ilk üç ay daha çok dikkat ettim gelişim çağında diye .Aşırıya kaçmadığınız sürece birşey olmaz bilindik temiz yerlerden yemeye çalışın . Korkmayın yani okadar birşey olmaz Allah’ın izniyle 🌸
Damlaozzz 12moom Yiyebilirsiniz ama birdahakine yeşillik koydurmayın ne olur olmaz kendiniz ilave edersiniz ben öyle yapıyorum
Evhamlikurabiyeanne Off ne güzel sekeriniz yok demek ki benim yerime de yiyin sekerimi ögrenene kadar ben de hamburger lahmacun cig köfte nugget fast food gömdüm iyi ki yemisim yoksa aklimda kalacakti diyorum yiyin gitsin bir sey olmaz tansiyon seker sorununuz yoksa