haceryasar Fatma4747 erken doğumla bir alakası yok. Benimde 6 aylıkken gelmeye başldı için rahat olsun ☺️
Ozgeaslan2305 Fatma4747 hamile oldugumu ogrendigimde 6 haftalikti 10. Haftadan sonra sütüm gelmeye basladi doktorum oynamamami dogumu tetikledigini soyledi suanda 33 haftalik oldu bi sorun yok
Rumeysamdnee Fatma4747 15 haftalık hamileyim 14. Haftamda sütüm geldi bende korktum doktora sordum ama bisey olmayacağını sadece çok erken geldiğini söyledi ama çoğu kişi sıkma erken doğumu tetikliyor diyor
haceryasar Fatma4747 ben doğum yaptım. Doğum yapana kadarki süreçte gelmeye devam etmişti. Şu an zaten var
Ozgeaslan2305 haceryasar 28 haftadan sonra dikkat ettiysen goguslerine dokundugunda hareketleniyor bunu soyleyen tek benim doktorum degil cogu doktor soyluyor gogusler ile oynamak dogumu tetikliyor.
Rumeysa030517 Fatma4747 canım brm 16 haftalıken gelmeye başlamıştı 39 haftalık doğum yaptım elleme uyarmamaya bak başka bişe yapmana gerek yok bişe olmaz canım
Sevdagkm93 Fatma4747 sut deyil canim sari su o bebegin ilk alacagi en vitaminli su sakin sikma memeni
Sevdagkm93 Fatma4747 normal maasallah ins sutunde olucak meme ucunda kabujlasma olucak sari su orda gurumus olcak bend3de erken geldi hala geliyor m.etme
Zeliha66 Fatma4747 bende 3gün önce doktoruma sordum. Süt bezesi ile alakalı normal gelmesi ama sakın sıkıp dokunma rahimi uyarırsın oda erken dogumu tetikler dedi.
Rumeysamdnee Aycandmr 26 haftalık ne kadarlık hamile oluyor 6 aylık yada 7 mi ben hafta bilmem pek ama benim eltimin 7 ayı ile 8 ayı arasında gelmişti sütü 2. Hamileliği olması haliyle bide