Nurnisanur Bulaşık sabunu koydum normalde daha önce koymuştum bir şey olmadı diye yine koydum ama fazla koymuşum çok köpürdü bir zarari olur mu? Eşim görmeden nasıl gider bu köpükler
Yeniyeniden Nurnisanur valla birkere deterjan dokulmustu birsey olmaz dedim hereyeri köpuk olmuştu tek çare eşimle bütün bulaşıkları çıkarım boş çalıştırmak oldu
2princessmother Nurnisanur bulaşık makinesine normal deterjan konulmaz bende bir keresinde aynı şeyi yaptım az birkaç damla damlattım köpürdü köpük eve taştı 🤦♀️ ve makinem arızalandı köpüğü gitmedi tabiki de bir daha sepet leri çıkarıp köpüğü bir kap ile alıp lavaboya döktüm bezle de kurulayıp yeniden çalıştırdım 😀 benim 2-3 damla dediğim biraz fazla kaçmıştı galiba
ASE6154 Nurnisanur benim bir kere yağ çözücü yüzünden oldu 50 dk program 2 saatte bitmeyince açıp baktım içini full köpük doluydu eldivenle toplayıp bir kaba koydum lavaboya döktüm başka türlü gitmes
elmaelmaelma Nurnisanur çamaşır makinesi olsa yumuşatıcı da kesiyor ama bulaşık makinesine koyulmaz. Belki çamaşır suyu da kesebilir, az bir şey döküp çalıştırabilirsin.
Nurnisanur elmaelmaelma neyse programı başa aldım grctim içeri oturdum bı in ned yirmi dk sonra galiba azaldı köpükler gitmiş çok şükür
Seyma-10 Kapağına yumuşatıcı dök köpüğü kesiyor o sonrasında da bi iki kez sabunsuz çalıştır benimde başıma geldi bulaşık sabunu çok köpürüyor aralardan taşmıştı hep