Nrmnulkr Merhaba arkadaşlar 16+1 haftalık hamileyim bugün doktorum kız bebeğimiz olacağını söyledi hep kızım olursa nilda koymak istiyordum ama anlamı olmayan bir isim olduğunu öğrendim anlamlı güzel kız isimleriniz varsa alabilirmiyim sizden fikirleri💗
Scarlett Nrmnulkr nilda bencede çok güzel bir isim anlamına baktım 1. Mucize anlamına gelmektedir. 2. Cennet kapısında ki meleklerden birisinin adı olarak da geçmektedir.
2kizannesi- Nrmnulkr Liya, Lina, Ahsen, Melis 😇 Koymak istiyordum bunlardan birini Ahsen istiyorduk vazgeçtik Liya’nın anlamı muhteşem Sabrın en güzeli demek 😍 Eşim gavur ismi gibi diyor ama inşallah ikna ederim o olmazsa Lina olucak oda hurma fidesi demekmiş
Nrmnulkr Scarlett malesef ki bu anlamda değilmiş bende anlamını ve ismini çok beğenerek koymak istemiştim ama anlamsız bir isim olduğunu öğrendim
Nrmnulkr Sevdaliza çok güzel bir anlamı varmış iyi araştırın ama tek bir siteye bağlı kalmayın anlamını güzel bildiğimiz isimlerin aslında o kadar farklı anlamları varmış kii