Sainmizgin Merhaba hamişlerim 19 haftalık olduk sizler kaç haftalık oldunuz bu haftalarda neler yaptınız nasıl gidiyor hamilelik 🥰
Gmhg Sainmizgin bugun tam 18+0 bi kaç haftadır kendimi daha iyi hissediyorum Elhamdülillah biraz da olsa bulantılarım geçti artık tadını çıkarma zamanı geldi diye düşünüyorum ☺️🤲🏻
FKRKS29 Sainmizgin 18+1 iz bizde😍 Allaha şükür güzel gidiyo normal de bel fıtığım var o bu aralar arttı bacağıma çok ayrı yapiyo ağlicak duruma getiriyo insanı ama geri kalan şükür güzel sizin nssil 🥰
Aleynaceyhannnn Sainmizgin biz de saat 12 itibariyle 19 olduk. Bebeğim de içerde kutlama yapıyor şu an 😂
Sainmizgin FKRKS29 benim de üç tane fıtığım var işte ara ara çok ağrıyo özellikle basamıyorum bile troidler oynuyor bende ya 🫠
Sainmizgin Gizemismail benimde üç tane fıtık var uzanıp kalkınca bile kötü ya rabbim yardımcımız olsun 🥹
Sainmizgin Malajin17 oh ne güzel biz daha yeni yarıladık işte bakalım Şükür bulantılar olmuyorda troidler oynuyo 🫠
FKRKS29 Sainmizgin Yaa evet çok zor oluyo bendede 2 tane var bide kürek kemiğinde var o Allaha şükür hissettirmiyo da bel çok zorluyor daha şimdiden gece uyurken bi taraftan bi tarafa dönerken bile uyaniyom ağrısından insAllah gecer🤷♀️❤️