momofmychildren Merymytm ben Instagram bebesoill sayfasından yaptırdım kampanyası vardı uyguna geldi beğendim de
biranneo_ momofmychildren ay daha neler duyacağız acaba. Herkes her şeyi o kadar çok biliyor ki 😂 ilk defa duydum valla ben isimli yaptırmadım ama kendimce istemedim isteyen yaptırsın takılmayın hiç mutlaka bir şey söyleyecekler
Tutaste_ momofmychildren Hrıstiyanların vaftiz törenlerini bilick kadar bilgililerde onla onun alkalı olmadıgını bılmeyecek kadar salaklar
Gamze_gamze momofmychildren ben İlahiyatçıyım ilk defa bir Hristiyanın sakramentinde isimli çıkış yaptığını duyuyorum
Selin4561 momofmychildren cok sacma ilk defa duyuyorum buyuklerde hep birsey diyorlar biktim laflardan insanlardan
Aylaa123 momofmychildren izlemediğim için bilmiyorum ama bazı insanlar saçmalamakta zirveyi gördüğü kesin 😂
iremd-1798 momofmychildren insanlar bunu anlamıyor işte yaptığımız her şeye kulp buluyorlar o yüzden kimseyi dinlemeye gerek yok ☺️
Zey__23__ momofmychildren yuhh🤣🤣 ilk defa duyuyorum enteresan hayvan resmi falan olmasın diyolar onu biliyorum da isim de ilk kez duydum