Babymom07 Caglasmz elele nova 3n1 aldım birkaç seneye şehir değiştireceğimiz için çok büyük bir şey almak istemedim bu biraz küçük taşınınca park beşik alacağım en büyüğünden hem oyun alanı da olabiliyor ☺️
Yellowwolf Caglasmz ben 0-5 yaş arası olmasına dikkat ettim, kenarının kademeli olarak inip çıkmasına özen verdim, Park yataklar estetik olarak hoşuma gitmedi, karyola tarzı aldım..🌺
gktgmom Caglasmz ben ahşap beşik tercih ettim aynı zamanda anne yanı oluyor trendyolda babycom satıcısından aldım hasarsız geldi
BabyAta Melikebldz park yatak pişmanlıktır ya ben Suanki aklım olsa anne yani asagiya yukarıya ayarlanilabilen sallanan beşik alırdık chicco nun var görmüştüm fiyatı yüksek diye almamıştım çok pişmanım. Park yatak çok kullanışsız benim yatağın yüksek olduğu için yani açılanlarda uymadı açılmayan aldım herkes park yatağı öve öve bitiremiyordu. Bence yenidoğan için cok gereksiz kocaman bebek içinde kayboluyor zate. Ben içine reflü yataklı babynest koynumda öyle idare ediyorum. 2 buçuk aylık tecrübelerim bunlar.
Caglasmz İç yatak yani minder olarak ne seçtiniz orta sert olması gerekiyormuş sanırım ben yataş, yatsan, bambi vs baktım ama her modelin başka özelliği var ne kadar gerekli gereksiz emin olamadım 😂🙈
Melikebldz BabyAta bilemiyorum herkesin kendi görüşü ama bana park yatak mantıklı geliyor uzun kullanım olması cezbediyor sanırım . Neredeyse 2 yaşına kadar kullanım sağlıyor Chicco nun besiklerini yine tercih etmezdim