Kızlar merhabalar öncelikle. Ay hamileliğimin başından beri suyum sızarak gelirse fark etmezsem hep bu korkum vardı zaten bir de burda birkaç bir şey okumuştum. Sonra neyse dün gece çamaşırımda baya ıslaklık fark ettim hatta gece 2 kere değiştirdim ama ıslak yani bildiğin. Sonra acaba ter mi akıntı mı su mu diye diye sabahı ettim en son dedim kalk hastaneye git Sabah gittik işte acile damar yolu açtılar kan idrar aldılar kadın doğum katına çıkardılar nst için. Çıktım oradaki hemşirelere anlattık durumu dediler test yapalım her ihtimale karşı anlayalım örnek aldılar hemşire akıntın çok fazla dedi biraz temizledi bunları alttan muayene ile yapıyor tabi sonra örnek aldı test kitine koydu sonucu çıkana kadar nst ye girdim başta nst güzeldi en son bir sancı çıktı ama ben bir şey hissetmedim. Sonra hemşire geldi test şüpheli çıktı akıntın da çok olduğu için doğru sonuç vermeyebilir bir daha test yapalım dedi bir daha örnek aldı sonra açılmama baktılar ama kendimi çok kastım kemiğim mi basıkmış ne (bu heralde normal doğum yapamam demek oluyor ) diğer hemşire de baktı ve açılma yokmuş o arada da test sonucu çıktı negatif suyum değilmiş gelen ama akıntım için enfeksiyondan olabilir dediler ilaç verdiler. Geri acil katına indim enfeksiyon çıktı zaten o da doktoru aradı doktor bir ilaç söyledi. Enfeksiyon da hep vardı da doktorum ilaç vermeyeceğim su ile azaltacağız demişti ve en son testte azalmıştı baya da ama böyle oldu şimdi pazartesi yine gidicem doktorum bir ultrasonla falan da baksın yani içim daha da rahat etsin.