gulayy0909 Gkce18 bende göremedim çok gidip kan tahlili vermek daha iyi kahverengi leke iyi değil regl kaç gün var
3438FG Gkce18 Evet var ben görüyorum. Hayırlı olsun. Bende bu şekildeyken öğrenmiştim. Hatta sizinki yine biraz belli oluyor fotoğraftan, benimkini ben hariç kimse görmüyordu. O kadar silikti. 😂
Alpmom__ Gkce18 kuruma çizgisi gibi ya kırmak istemem ama çok heveslenmeyin lütfen en sağlıklısı birkaç gün sonra tekrar yapıp kan vermeniz gibi 🌸
Gkce18 Talya12 ya gördünüz dimi gerçekte daha cok belirgin kamerada daha az görünmüş umarım vardır 💗🥰
Esrahrz Zaten digeri kadar kırmızı cıkmıyoruz pozitif olan.benim2. Gebeligim ikiside bu sekil hafif kızarmıstı
Gkce18 gulayy0909 canım 2-3 gün var yerleşme kanaması bu tarz oluyor diye biliyorum devamı gelmedi çünkü
gulayy0909 Gkce18 bende erken öğrenmiştim de leke geldiğinde kimyasal gebelik demişti doktor o yüzden dedim kan tahlili ver daha iyi anlarsın inşallah vardır tabi hayırlısıyla isteyen herkese versin rabbim
Gkce18 3438FG canım fotoda daha belirsiz gözüküyor gercekte daha belirgin umarım vardır adetime 2-3 gün var ovülasyonun 13. Günü ve bugün sabah kahverengi pembemsi tarzında akıntıyla birlikte lekelenme yaşadım oyüzdende şüphelendim diyebilirim ❤️🫠