Rbyglc 38 haftalıgım ishal durumum var ve beyaz akıntı hafif ağrılar da basladı insallah haftaya gelir arkadaslar siz de durumlar ne
Elifzeynepela Rbyglc aynen . Yarın kontrolum var bide. Her gittigimde heyecan ve korku kaplıyor içimi 😖
Rbyglc Birhanim ishal durumu bebek kendine yer yapıyor araştırmalar da öyle cıkıyor akıntı da aynı durumda
Yarenelibol Sancım varda çok hafif sürekli kasılmam var 2 cm acılma nişan da geldi inş bişey yoktur cumrtesiye kadar beklesn suni istiycem 38+0
Rbyglc Yarenelibol ben hemen dogurayım diyorum sen beklesin diyorsun bende nişan falan yok keşke olsa 🙄🙄
Yaremmm 38 +1 iz bizde de tık yok malasef 🙄vajina içinde batma hissediyorum sadece sizce sebebi nedir?
Yarenelibol Rbyglc bna yatıs verirse suniyle hemen açılmam olurmuki çekermiyim beş altı saat arı çok düşündrücü gözüm korkuo 😂
Elifff77 39+6 benimde agrilarim basladi ama tik yok hala iki ucgundur bendede ishal durumu var ishal normalmi anlamadim 🙄🙄
Rbyglc Elifff77 ishal mide bulantısı dogum habercisi diye biliyorum bebek yer ediniyor diye İshal kusma Vajina akıntısı Nişan gelmesi Su gelmesi 5 dk bir sancı cogalması Böyle gidiyor ☺️☺️