hsnva6579 Hastaneden geldim boş gebelik oldumu öğrendim banada bu Proqramı silmek düşer🥺🤲💔ALLAH HER BİR KADININ KUCANI BOŞ KOYMASIN😢🤲
SerifeG94 hsnva6579 5 haftalıkken bebek görünmez bende 5 haftalıkken gittim sadece kese vardı şimdi 8 haftalık 3 gün önce hem gördük hem kalp atışını dinledik acele etmeyin başka bir doktora gözükün lütfen
yeni-annelik hsnva6579 daha çok küçük ben 4+6 haftalıkken keseyi görmüştüm sonra baya bekledim 9 haftalıkken gittiğimde hem bebeği gördüm hemde kalp atışını dinledim kanamanız vs yoksa bekleyin ya da başka bir doktora gözükün bence
metemom_ hsnva6579 daha çok erken değil mi zaten o haftalarda bende de sadece kese vardı 7. Haftaya yakın bebek göründü geç döllenme olduğu için doktorunuzu değiştirmenizi tavsiye ederim burda bazı kadınlar 10. Haftaya kadar bekliyor
Ayssemir hsnva6579 5 haftalıkken bebek görünmez ki zaten hemen doktorunuzu değiştirin ve başka doktor bulun kendinize. 7 8 haftalarda anca görünüyor bebek sakın aldırmayın bir şey yapmayın
Balkan77 hsnva6579 erken daha kuzum ümitsizliğe kapılma kimi insanın geç gözüküyor 5 haftalıkta sadece kese gözüküyor ben 6 haftalıkken öğrendim bekle 8 haftaya kadar
Cihangir09 hsnva6579 5 haftada boş gebelik belli olmaz hangi doktor dedi bunu Allah aşkına.5 haftalıkken benim kese bile gözükmüyordu 8 9 haftalık olunca hala bebek gorunmezse boş gebelik olduğu anlasilir sizin çok erken
BT- hsnva6579 Canım daha çok küçük lütfen kürtaj olma bende 2 kez boş gebelik yaşadım ilkinde doktorum 10 hafta bekledi ikincisinde 8 hafta bekledi lütfen en az 7 8 haftalık olana kadar bekle